Αρχική Τελευταία Νέα Αφήστε κάτι που να μας θυμίζει την Λεμεσό!

Αφήστε κάτι που να μας θυμίζει την Λεμεσό!

Αφήστε μας ενα κομματι Ουρανό -χωρίς ξύστη- αφήστε μας μια ανάσα

 

Γράφει: Χρύσω Συλβέστρου, Δημότης Λεμεσού

Λοιπον να πιάσεις τον παραλιακό, και να προχωρήσεις καλά μεχρι τα φώτα του Εναερίου, ξέρεις φαντάζομαι; Ε, ναι ξέρω τουλάχιστον τούτο ξέρω το ….

Θα στρίψεις δεξιά, ευθεία μετά μέχρι να φθάσεις στο round about των δικαστηριων στο Εφτάπατο, θα προχωρήσεις προς λεωφόρο Μακαρίου. Ωραία κατάλαβες! Μετά θα φθάσεις στα φώτα του Αριελ προχωράς ευθεια στα δεξια σου ήταν η κλινική του Μάριου -που γεννήθηκα- που σου την έδειχνα πάντα !!!! Θα προχωρησεις μεχρι τα επομενα φωτα του Καφέ Παρί, θα συνεχίσεις και στα επόμενα φώτα της Νααφης, στρίψε δεξιά σταματά τζαι τηλέφωνα μου.

Λοιπόν είπες τα…. Τώρα να συνεννοηθούμε κανονικά. Θα έρθω από το Jumbo ευθεία. Από φώτα δεξιά και αμέσως αριστερά θα προχωρήσω μέχρι τέρμα στον δρόμο του Οβαλ. Από τα φώτα δεξιά θα προχωρήσω παραλιακό, θα περάσω το One , τα Twins , το Trilogy σωστά δεν τα λέω; Kαι από τα φώτα του Εναερίου θα στρίψω δεξιά θα μπω στο parking, και θα σου τηλεφωνήσω… ΟΚ;

Αφήστε μας τουλάχιστον τον Εναέριο, να χουμε ένα σημείο αναφοράς – που να καλύπτει όλες τις ηλικίες και τις πόλεις-!!!!!

ΟΧΙ άλλο κάρβουνο, ΟΧΙ άλλους πύργους, ΟΧΙ άλλες επενδύσεις, ΟΧΙ τον Εναέριο. Αυτός ανήκει στην πόλη. Δεν τον έχει ένας επιχειρηματίας που λογικά θα τον ενδιέφερε μόνο το κερδος ή παίζει και δω κάτι; Θα ζήσουμε και χωρίς Μανχάταν στο Εναέριο μας. Και όσοι δεν ενοχλούνται η τους αρεσει η ιδεα  οταν θα βρίσκονται στην περιοχη… Καλή στάθμευση!

Αφήστε μας κάτι ενα κομματι Ουρανό -χωρίς…ξύστη-… Αφήστε μας μια ανάσα!

Πηγή: Eurokerdos.com