Αρχική BusinessNews Αυτό το καλοκαίρι τα METRO μας στέλνουν για βουτιές!!!

Αυτό το καλοκαίρι τα METRO μας στέλνουν για βουτιές!!!

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, τα METΡΟ επαναφέρουν την επιτυχημένη συνεργασία τους με το υδροπάρκο WaterWorld Waterpark και μας δροσίζουν με την πιο cool προσφορά!

 

 

Με αγορές €50 και άνω σε μία απόδειξη από τα METRO, παίρνετε ένα Δωροκουπόνι για μέχρι και 50% έκπτωση στο εισιτήριο εισόδου για 4 άτομα, στο WaterWorld Waterpark στην Αγία Νάπα.

Μέχρι και τις 31 Ιουλίου, όσοι θα επισκεφθούν το WaterWorld Waterpark τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή, θα πάρουν 50% έκπτωση στο εισιτήριο εισόδου του υδροπάρκου. Ενώ η έκπτωση που ισχύει για τις καθημερινές, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, είναι €15 έκπτωση για επισκέπτες 13 ετών και άνω, και €7,50 έκπτωση για επισκέπτες ηλικίας 3-12 ετών.

Από την 1η Αυγούστου μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου, η προσφορά θα είναι 50% έκπτωση στην είσοδο κάθε μέρα της εβδομάδας, από Δευτέρα μέχρι Κυριακή!

Μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε ατελείωτο παιχνίδι και να διασκεδάσουμε στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ευρώπης, στην καλύτερη τιμή, αποκλειστικά από τα METRO και για κατόχους METROcard! 

Και καλές βουτιές!

Προηγούμενο άρθρο3η στην ΕΕ η Κύπρος στην συμμετοχή χρηστών 16 – 74 ετών στα Social Media
Επόμενο άρθροΜισό τετραγωνικό χιλιόμετρο έγινε στάχτη στα χωριά Τραχυπέδουλα και Σαλαμιού