Αρχική Τελευταία Νέα Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην AGORA Λεμεσού για φιλανθρωπικό σκοπό

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην AGORA Λεμεσού για φιλανθρωπικό σκοπό

Εκατοντάδες καρδούλες αγάπης και προσφοράς θα τοποθετηθούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΑΓΟΡΑΣ Λεμεσού, με στόχο την οικονομική στήριξη του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «Το Άλμα».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία με την ονομασία «Φτιάξε μια ΚαρδιΆλμα» αποτελεί έμπνευση της κεραμίστριας Άντρης Ευριπίδου Αταλιώτη, από την πρωτοβουλία «νερό και χΡώμα».

Η μικρές κεραμικές καρδιές τοποθετήθηκαν σε κουτιά, μαζί με κορδέλα, μπογιές, διακοσμητικά και πινέλο και έχουν ήδη πωληθεί σε νηπιαγωγεία και σχολές, ώστε τα παιδιά να ζωγραφίσουν τη δική τους καρδούλα και να την επιστρέψουν για να στολιστεί το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Κεραμικές καρδιές έχουν επίσης δοθεί, για να διακοσμηθούν, και σε γνωστά πρόσωπα από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα φιλοξενήσει τις εκατοντάδες καρδούλες αγάπης και προσφοράς, θα τοποθετηθεί στην ΑΓΟΡΑ Λεμεσού, όπου θα στολιστεί και θα φωταγωγηθεί σε εκδήλωση, η οποία τέθηκε υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 17:00.

Προηγούμενο άρθροΣτα €5,5 εκατ. η επιδότηση για θαλάσσια επιβατική σύνδεση
Επόμενο άρθροΘλίψη στο ΤΕΠΑΚ για τον 22χρονο φοιτητή που έχασε τη ζωή του