Αρχική Τελευταία Νέα ΑΚΕΛ Λεμεσού για απόφαση Δικαστηρίου για Φοινή: Απάντηση στον αυταρχισμό του ΥΠΕΣ

ΑΚΕΛ Λεμεσού για απόφαση Δικαστηρίου για Φοινή: Απάντηση στον αυταρχισμό του ΥΠΕΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΚΕΛ για την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου για αναστολή της ισχύος της εφαρμογής του διατάγματος του Υπουργού Εσωτερικών για παύση του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Φοινιού. Το κόμμα, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι: «Η απόφαση αυτή δικαιώνει τους αγώνες της Κοινότητας και του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου. Αποτελεί δε απάντηση στον αυταρχισμό και ετσιθελισμό του Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Νουρή και των Κυβερνώντων, που με πολιτικές και σκοπιμότητες επεδίωξαν να ικανοποιήσουν παραταξιακά συμφέροντα»

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λεμεσού χαιρετίζει την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου για αναστολή της ισχύος και της εφαρμογής του διατάγματος του Υπουργού Εσωτερικών, με το οποίο ζητείτε η παύση του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Φοινιού.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει τους αγώνες της Κοινότητας και του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου. Αποτελεί δε απάντηση στον αυταρχισμό και ετσιθελισμό του Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Νουρή και των Κυβερνώντων, που με πολιτικές και σκοπιμότητες επεδίωξαν να ικανοποιήσουν παραταξιακά συμφέροντα.

Δηλώνουμε την ετοιμότητα μας να συμβάλουμε με διαβούλευση μ’ όλες τις πλευρές για την στήριξη της Κοινότητας, του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου και των μελών του.

Καλούμε τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Νουρή να σεβαστεί την απόφαση του Δικαστηρίου και να λειτουργήσει ως καταλύτης για την ομαλή λειτουργία του Κοινοτικού Συμβουλίου.