Αρχική Τελευταία Νέα Ανακοίνωση Αστυνομίας για τον σκύλο ο οποίος βρέθηκε με κομμένο κεφάλι

Ανακοίνωση Αστυνομίας για τον σκύλο ο οποίος βρέθηκε με κομμένο κεφάλι

Σκύλος ηλικίας έξι ετών βρέθηκε με κομμένο κεφάλι χθες στο Καϊμακλί με την Αστυνομία να εκδίδει ανακοίνωση για το συμβάν.

Αναλυτικά:

«Μετά από νεκροψία από Κτηνιατρικό Λειτουργό, ο θάνατος του σκύλου, φαίνεται να προήλθε από επίθεση που δέχθηκε από άλλο ζώο (σκύλο). Επίσης, μετά το θάνατό του ζώου φαίνεται να αποκόπηκε τμήμα του λαιμού, από αιχμηρό αντικείμενο.Οι εξετάσεις συνεχίζονται».

Να πούμε ότι το σκυλάκι βρισκόταν σε περιφραγμένο χώρο, δίπλα στο σπίτι του ιδιοκτήτη μαζί με ακόμα δύο σκυλιά. Ο ιδιοκτήτης όταν επέστρεψε χθες Δευτέρα (05/07) στο σπίτι, το βρήκε νεκρό με τραύμα με κόψιμο στο κεφάλι.

Κόμμα για τα Ζώα: “Άρρωστα μυαλά με ψυχολογικά”

Η ανακοίνωση του κόμματος:

Πόσο μα πόσα άρρωστα μυαλά και πόσα πιθανόν ψυχολογικά ίσως προβλήματα θα κουβάλαγε ο δράστης ή οι δραστές αυτής την βάρβαρης και εγκληματικής πράξης;

Ένα ερώτημα που ευχόμαστε επιτέλους να απαντηθεί αναμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροτομής.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει τέτοιες πράξης και είναι μία διπλή δολοφονία γιατί τα ζώα είναι αθώα δεν έφταιξαν σε τίποτα και θεωρούμαι ότι είναι μια άνανδρη πράξη και ένδειξη δειλίας όταν το είδος μας με την γνώση που έχει που γνωρίζει το καλό από το κακό προχωρεί ενσυνείδητα και δολοφονεί αθώα ζώα.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ζητά όπως η Αστυνομία για τα Ζώα η οποία διερευνά το συμβάν μαζί με τις κτηνιατρικές υπηρεσίες όπως άμεσα προχωρήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής και εμείς θα είμαστε αρωγή και συνοδοιπόροι και θα βοηθήσουμε σε ότι μας ζητηθεί.

Τέλος καλούμε τους πολίτες εάν έχουν την οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσουν με την αστυνομία ή με το Κόμμα για τα Ζώα στο τηλ 70078080