Αρχική Τελευταία Νέα Ανακοίνωση Σ.Α.Κ. σε έντονο ύφος: «Η επίθεση εναντίον των Αστυνομικών είναι αδιαμφισβήτητα...

Ανακοίνωση Σ.Α.Κ. σε έντονο ύφος: «Η επίθεση εναντίον των Αστυνομικών είναι αδιαμφισβήτητα επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας»

Ο Σ.Α.Κ (Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου) με ανακοίνωση του αναφέρεται σε όλα οσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι Απόλλων-ΑΕΛ και μετά από αυτό αλλά και στους τραυματισμούς των αστυνομικών κατά την διάρκεια των επεισοδίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου καταδικάζει σφοδρά την απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκαν μέλη της Αστυνομίας στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλων-ΑΕΛ στην Λεμεσό κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τους.

Ακόμα μια περίπτωση που αποδεικνύει την επικινδυνότητα του λειτουργήματος του Αστυνομικού, ο οποίος καλείται ανά πάσα στιγμή να πατάξει το έγκλημα προς όφελος του κοινού καλού, θέτοντας σε άμεσο και σοβαρό κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Η επίθεση εναντίον των Αστυνομικών είναι αδιαμφισβήτητα επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας.

Επομένως ως Σ.Α.Κ. αναμένουμε την άμεση και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων καθώς η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να ενισχύσουν το κύρος και την αξιοπρέπεια του Αστυνομικού, όπως είθισται σε όλες τις ευνομούμενες και δημοκρατικές χώρες.

Παραμένουμε στο πλευρό των συναδέλφων που έχουν τραυματιστεί.