Αρχική Τελευταία Νέα Ανέλαβε δράση ο Δήμος Λεμεσού για μια καθαρή, ασφαλή και φιλόξενη πόλη!...

Ανέλαβε δράση ο Δήμος Λεμεσού για μια καθαρή, ασφαλή και φιλόξενη πόλη! [Φωτογραφίες]

Ο νέος Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης, μαζί με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, δείχνουν ότι τηρούν τις δεσμεύσεις τους, θέτοντας σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα που στοχεύει σε μια καθαρή, ασφαλή και φιλόξενη πόλη.

Ήδη, τα συνεργεία του Δήμου έχουν ξεκινήσει εντατικά τις εργασίες τους. Χθες, καθάρισαν δύο εγκαταλελειμμένα κτήρια στη Λεμεσό: την πολυκατοικία Πιερή στη Λεωφόρο Ομονοίας και το κληροδότημα Φυτίδου πίσω από το ΓΣΟ.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Αρμεύτης ανέφερε ότι οι δύο αυτοί χώροι είχαν γίνει εστίες υγειονομικών κινδύνων, γεμάτοι με σκουπίδια και άλλα απορρίμματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο χθες, απομακρύνθηκαν πάνω από δέκα φορτηγά με μπάζα και σκουπίδια.

Επιπλέον, ο Δήμος Λεμεσού επιθεώρησε το προσωρινό πράσινο σημείο όπου έχουν συγκεντρωθεί ογκώδη αντικείμενα που μαζεύτηκαν από τα συνεργεία τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με τον κ. Αρμεύτη, παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν στο προσεχές διάστημα, ως μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες:

Η ανάρτηση του Δημάρχου: