Αρχική Τελευταία Νέα Άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο

Άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα νότια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα νότια μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ στα δυτικά και στα βόρεια θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τις αυγινές, κυρίως, ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30
βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο κατά το τριήμερο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Προηγούμενο άρθροΠροσιτή στέγη: Το έργο €100 εκατ. στη Λεμεσό που θα στεγάσει 600 οικογένειες
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά μεταξύ Κοινοτήτων Μονή και Μοναγρούλλι