Αρχική Τελευταία Νέα Απαγωγή 50χρονης στη Λεμεσό: Την πήρε σε απόμερο μέρος και την κτυπούσε...

Απαγωγή 50χρονης στη Λεμεσό: Την πήρε σε απόμερο μέρος και την κτυπούσε ανελέητα

Υπόθεση απαγωγής και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, η οποία πέρασε χθες χειροπέδες σε 30χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος φαίρεται να ζήτησε από 50χρονη με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις να τον βοηθήσει οικονομικά. Όταν η γυναίκα του ανέφερε πως δεν είχε χρήματα να του δώσει, ο 30χρονος την άρπαξε από το λαιμό και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και στα χέρια.

Η 50χρονη προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο ο 30χρονος φαίρεται να την έσυρε με την βία στο αυτοκίνητό του και κλείδωσε τις πόρτες. Ακολούθως την οδήγησε σε απόμερη περιοχή της επαρχίας Λεμεσού, ενώ στη διαδρομή συνέχισε να την χτυπά.

Στην Αστυνομία λήφθηκε ανώνυμη πληροφορία στην οποία αναφερόταν ότι ο άντρας έσυρε διά της βίας άγνωστη γυναίκα στο όχημά του και ακολούθως αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 30χρονο, ο οποίος αρνήθηκε τα πιο πάνω και μάλιστα στην προσπάθειά του να πείσει για τα λεγόμενά του έδωσε το τηλέφωνο του στην 50χρονη, προκειμένου να μιλήσει με την Αστυνομία. Η 50χρονη φοβούμενη ανέφερε ότι ήταν καλά στην υγεία της και ότι δεν χρειαζόταν οποιαδήποτε βοήθεια. Ωστόσο κλήθηκε να παρουσιαστεί στον αστυνομικό σταθμό, προκειμένου να πιστοποιηθούν τα λεγόμενά της.

Μετά το πέρας της συνομιλίας με την Αστυνομία ο 30χρονος φαίρεται να συνέχισε να απειλεί την 50χρονη με σκοπό να την αποτρέψει από το να προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του.

Αργότερα την ίδια μέρα η παραπονούμενη εμφανίστηκε στον αστυνομικό σταθμό εμφανώς χτυπημένη, αφού έφερε μώλωπες και άλλες εξωτερικές κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός της. Παραπέμφθηκε για ιατρική εξέταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασής της.

Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη. Σε έρευνα που διεξήχθη στην οικία του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο ένα ΔΟΚΟ, το οποίο κατέχει νόμιμα.

Πηγή: philenews