Αρχική Τελευταία Νέα Απαντήσεις για το θάνατο του βρέφους από εργαστηριακές εξετάσεις

Απαντήσεις για το θάνατο του βρέφους από εργαστηριακές εξετάσεις

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ, η νεκροτομή επί της σορού του ενός μηνός βρέφους, που εντοπίστηκε νεκρό στο κρεβατάκι του από τους γονείς του, το πρωί του Σαββάτου, στην Πάφο.

O Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Νίκος Τσαππής, από την νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του από την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου, δεν εξακριβώθηκαν τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους και λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως το ενός μηνός αγοράκι εντόπισαν αναίσθητο στο κρεβατάκι του οι γονείς του, Βουλγαρικής καταγωγής, γύρω στις 6:00 το πρωί του Σαββάτου. Αμέσως, το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να το επαναφέρουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Η Αστυνομία, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό, μετέβη στο νοσοκομείο για ενημέρωση, ενώ για την υπόθεση έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα, η οποία επιφορτίστηκε με την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες, διαπιστώθηκε ότι το βρέφος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, ενώ αυτοψία στη σκηνή δεν έχει διενεργηθεί, αφού λόγω των γεγονότων που προέκυψαν δεν κρίθηκε ότι χρειάζεται.