Αρχική Τελευταία Νέα Απίστευτο κι όμως Λεμεσιανό! Φορούσε μάσκα και την έκλεψε στο Κάστρο παίρνοντας...

Απίστευτο κι όμως Λεμεσιανό! Φορούσε μάσκα και την έκλεψε στο Κάστρο παίρνοντας της €70,000 και μετά ανακάλυψε οτι ήταν… ο άντρας της!

Θύμα ληστείας με δράστη…τον σύζυγο της, έπεσε 43χρονη στη Λεμεσό το πρωί της Δευτέρας.

 

Ήταν γύρω στις 8:45 όταν η 43χρονη βοηθός λογιστηρίου εταιρείας που διαχειρίζεται εστιατόρια στο κέντρο της Λεμεσού, παρέλαβε τα χρήματα των εισπράξεων των εστιατορίων για τις ημερες του τριημέρου με σκοπό να τα μεταφέρει στο λογιστήριο για καταμέτρηση.

Ενώ βρισκόταν στην πλατεία του μεσαιωνικού Κάστρου στην Λεμεσό δέχθηκε επίθεση από πίσω από άγνωστο πρόσωπο, ο οποίος την έσπρωξε και την οδήγησε σε παρακείμενο πεζόδρομο όπου την έσπρωξε ξανά και άρπαξε με την βία την τσαντα με τις εισπράξεις (€70,000 περιπου) και τράπηκε σε φυγή με νότια κατεύθυνση.

Ο δράστης φορούσε μαύρο φούτερ και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με προστατευτική μάσκα, γυαλιά ηλίου και γάντια.

Τότε η 43χρονη κάλεσε βοήθεια και πολίτης καταδίωξε το δράστη και κατόρθωσε να τον ανακόψει και να τον ακινητοποιήσει σε απόσταση 300 μέτρων από την σκηνή. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και περίπολο της ΑΔΕ, ο Βοηθός υπεύθυνος και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, τα οποία μετέβηκαν στην σκηνή για εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης ηταν ο 47χρονος σύζυγος της 43χρονης. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα του 47χρονου, εντοπίστηκε η τσάντα πλάτης που έκλεψε με διάφορους φακέλους με χρηματικά ποσά. Στην συνέχεια ο ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και ανακρινόμενος ομολόγησε τη διάπραξη της ληστείας λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει, ενώ ισχυρίστηκε ότι η σύζυγος του δεν γνώριζε για αυτή του την ενέργεια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή