Αρχική Τελευταία Νέα Από Δευτέρας θύρες έκτακτης ανάγκης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού (Κοφίνου)

Από Δευτέρας θύρες έκτακτης ανάγκης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού (Κοφίνου)

Θα εκτελούνται έργα από τη Δευτέρα 14/11/2022 μέχρι και την Πέμπτη 17/11/2022, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Κοινοποίηση στο Facebook Κοινοποίηση Twitter Αποστολή με Email Εκτύπωση
Εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, στην περιοχή Kοφίνου από τη Δευτέρα 14/11/2022 μέχρι και την Πέμπτη 17/11/2022, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας ανακοίνωσε το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, του Τμήματος Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 200 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι, το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.