Αρχική Τελευταία Νέα Αποκαλύψεις για τον Ισοβίτη «Κομμωτή»: Επτά Άδειες Εξόδου και Δύο… Ακυρωμένοι...

Αποκαλύψεις για τον Ισοβίτη «Κομμωτή»: Επτά Άδειες Εξόδου και Δύο… Ακυρωμένοι Γάμοι

Νέες πληροφορίες φέρνουν στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία για τον ισοβίτη κομμωτή, καταδικασμένο το 2012 σε ισόβια συν 35 χρόνια φυλάκιση για τις στυγνές δολοφονίες της συντρόφου του και της μικρής κόρης της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει ο «Φ», ο ισοβίτης είχε λάβει πολλαπλές άδειες εξόδου ή μεταφοράς εκτός φυλακών με συνοδεία, ξεκινώντας από το 2015 όταν, χωρίς συνοδεία αστυνομικών, μεταφέρθηκε στο θέατρο Λατσιών μαζί με άλλους τρεις ισοβίτες για μια παράσταση των φυλακών.

Το 2018, έλαβε άδεια να παρευρεθεί σε κηδεία, ενώ το 2019 του παραχωρήθηκαν δύο ακόμη άδειες για να επισκεφθεί την οικογένειά του στο πατρικό του στη Χολέτρια. Λόγω των περιορισμών της πανδημίας, οι άδειες αυτές διακόπηκαν, ωστόσο το 2022 και το 2023 του δόθηκαν νέες άδειες για εξόδους.

Παράλληλα, ο ισοβίτης φέρεται να είχε συνάψει σχέση με μια γυναίκα κατάδικο από τη Βενεζουέλα (και οχι Κολομβία τελικά). Το Μάρτιο του 2020, η κατάδικος έλαβε άδεια και επισκέφθηκε το πατρικό του κομμωτή στη Χολέτρια, χωρίς την παρουσία του ίδιου. Το 2021 η κρατούμενη απολύθηκε και επέστρεψε στη χώρα της.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν και οι δύο υποσχέσεις γάμου που δημοσιεύθηκαν από τον κομμωτή, η πρώτη το 2018 και η δεύτερη το 2021, με διαφορετικές γυναίκες. Η πρώτη υπόσχεση αφορούσε τη γυναίκα από τη Βενεζουέλα, ενώ η δεύτερη, το 2021, μια Κύπρια. Ωστόσο, κανένας από αυτούς τους γάμους δεν πραγματοποιήθηκε.

Όλα αυτά τα στοιχεία αναμένεται να αποτελέσουν μέρος της τρέχουσας έρευνας που διεξάγεται από την Αστυνομία, η οποία σύμφωνα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης θα επεκταθεί για να εξετάσει λεπτομερώς το περιεχόμενο του προσωπικού του φακέλου, καθώς και τις μαρτυρίες του προσωπικού που τον χειριζόταν.