Αρχική Τελευταία Νέα Αποκαλυπτήρια προτομής του αείμνηστου Δημάρχου Λεμεσού, Χρ. Σώζου στη Θεσσαλονίκη

Αποκαλυπτήρια προτομής του αείμνηστου Δημάρχου Λεμεσού, Χρ. Σώζου στη Θεσσαλονίκη

Ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης θα παρευρεθεί στην τελετή των αποκαλυπτηρίων προτομής του αείμνηστου ήρωα των Βαλκανικών Πολέμων και Δημάρχου Λεμεσού Χριστόδουλου Σώζου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 11:00 στο Δήμο Αμπελόκηπων στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος, το Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης, το Δήμο Λεμεσού και το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη .

Επιμνημόσυνη δέηση θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας ενώ θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Άμυνας Κύπρου κ. Χρίστο Μαληκκίδη και τον πρόεδρο της Κυπριακής Εστίας Βορείου Ελλάδος κ. Κυριάκο Νεάρχου και ομιλία από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος θα μιλήσει για τη ζωή και το έργο του αείμνηστου Δημάρχου Λεμεσού Χριστόδουλου Σώζου.

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων και παρουσίαση πολιτιστικού προγράμματος με τη συμμετοχή τμημάτων συλλόγων από το Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης και το Κουαρτέτο Εγχόρδων Μουσικών Οργάνων του Δήμου Λεμεσού.