Αρχική Τελευταία Νέα Αποχαιρετά σήμερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Μάρκος Τράγκολας

Αποχαιρετά σήμερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Μάρκος Τράγκολας

Ευχαριστήριο μήνυμα με την ευκαιρία της σημερινής τελευταίας του μέρα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο γραφείο του, έγραψε, στο προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο αφυπηρετούντας Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Στο μήνυμα του γράφει τα εξής:

«Τελευταία μέρα στο γραφείο και τελευταίες ώρες στην Υπηρεσία . 1.3.1979 31.7.2019 . Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, τις γυναίκες και άντρες συναδέλφους μου για τη συνεργασία και τα όσα ζήσαμε μαζί, τον απλό πολίτη για την αγάπη του προς την Υπηρεσία και το πρόσωπο μου. Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε προς το πρόσωπο μου από αναλήψεως των καθηκόντων του το 2013 και τον διαβεβαιώ ότι αν χρειαστεί τις όποιες υπηρεσίες μου σε θέματα των αρμοδιοτήτων μου ως Σύμβουλος, είμαι έτοιμος αμισθί να προσφέρω.

Ευχαριστώ επίσης τον τέως Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως Κον Ιωνά Νικολάου και νυν Γεώργιο Σαββίδη, τους Γενικούς Διευθυντές ιδιαίτερα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη και λοιπή hγεσία της Αστυνομίας, Αστυνομικούς Διευθυντές και τα υπόλοιπα μέλη της, τους συνεργάτες στην αντιμετώπιση καταστροφικών συμβάντων, όπως Διευθυντή και προσωπικό Τμήματος Δασών, Διοικητή και προσωπικό Πολιτικής Άμυνας, Έπαρχους και προσωπικό Επαρχιακών Διοικήσεων, Διοικητή και προσωπικό ΚΣΕΔ, Προϊστάμενη και προσωπικό Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Προϊστάμενο και Προσωπικό Ταμείου Θήρας, Διευθυντή και προσωπικό Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, τους εθελοντές της Πολιτικής Άμυνας, του ΕΤΕΑ, της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας των Κοινοτικών Συμβουλίων και του Σωματείου Πυροσβεστών Κόσμου.

Επιπρόσθετα, θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για την συνεργασία που είχαμε για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού.

Όλους σας ευχαριστώ. Η κάθε αλλαγή δεν είναι πρόοδος όμως δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος χωρίς αλλαγή. Εύχομαι υγεία σε όλους με αγάπη και καλή λευτεριά στην πατρίδα μας».

tragkolas 1