Αρχική Αθλητικά Νέα Άρης: Ραντεβού με την πρόκριση, ραντεβού με την ιστορία

Άρης: Ραντεβού με την πρόκριση, ραντεβού με την ιστορία

Ο Άρης βρίσκεται στην Ουγγαρία για τον επαναληπτικό αγώνα με την Μπάτε Μπορίσοφ και με την «άνεση» που του δίνει το σκορ του πρώτου αγώνα, θα ψάξει απόψε να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε στο στάδιο “Αλφαμέγα” και να πάρει την πρόκριση για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι θα παραταχθεί στο γήπεδο “Βαρόσι” στοχεύοντας να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει τη νίκη, που θα της δώσει την ευκαιρία να προκριθεί στον επομενο γύρο της Κορυφαίας Διασυλλογικής Διοργάνωσης, αλλά και να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό όμιλο, καθώς εξασφαλίζει απευθείας συμμετοχής στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο αποψινός αγώνας λοιπόν είναι ιστορικός για τον Άρη, καθώς θα είναι μια τεράστια τόσο η παρουσία του στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και η εξασφαλίση θέσης σε Ευρωπαϊκό όμιλο, πράγματα που δείχνουν πόσο μεγάλωσε τα τελευταία δύο χρόνια και τα επίπεδο που ανέβηκε η ομάδα της Λεμεσού.

Όσον αφορά τον αποψινό αγώνα και το αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης θα παρουσιαστεί στο γήπεδο με το ξεκάθαρο προβάδισμα του πρώτου αγώνα και συγκεκριμένα το 6-2 και μόνο με αυτοκτονία μπορεί να χάσει το εισιτήριο πρόκρισης.

Πάντως ο Αλεξέι Σπιλέφσκι στις χθεσινές δηλώσεις του πριν τον αγώνα, φάνηκε ότι και ο ίδιος, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι να προσεγγίσουν την αναμέτρηση με απόλυτη συγκέντρωση και χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης προς τον αντίπαλο.

Πιθανή εντεκάδα: Bανά, Καζού, Γιαγκό, Μπρόρσον, Μουσούντα, Στρούσκι, Νίκολιτς, Μαγιαμπέλα, Μπένγκτσον, Γκομίς, Μπαμπίκα.