Αρχική Τελευταία Νέα Ακόμα πιο κοντά σε Πρωτάθλημα στη Λεμεσό! Ο Άρης στην 1η θέση!

Ακόμα πιο κοντά σε Πρωτάθλημα στη Λεμεσό! Ο Άρης στην 1η θέση!

Ο Άρης κατάφερε να πάρει μια πάρα πολύ σημαντική νίκη νικώντας με 2-1 την Πάφο FC στο «Άλφαμεγα» για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ. 

Η Πάφος προσπάθησε να απειλήσει στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους με καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαλακάρι με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 17’ ο Ικόκο δε μπόρεσε να νικήσει τον Βανά Άλβες σε τετ-α-τετ με τον Βραζιλιάνο κίπερ να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 33’ μετά από κορνερ ο Κβίντα έπιασε το σουτ, ο Άλβες έδιωξε ασταθώς με τη μπάλα να φεύγει και να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει σε νέο κόρνερ.

Στο 52’ ο Άρης επιχείρησε να απειλήσει με ένα εντός περιοχής σουτ του Κακόριν, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν με την κεφαλιά του Κβίντα να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Άλβες.

Στο 61’ ο Άρης άνοιξε το σκορ με ένα δυνατό εκτός περιοχής σουτ του Γκομίς.

Η Πάφος κατάφερε να αντιδράσει οκτώ λεπτά αργότερα με τον Κβίντα να βρίσκει με μακρινή μπαλιά τον Ζάιρο και αυτόν να αποφεύγει τους αμυντικούς αλλά και τον τερματοφύλακα του Άρη και να πλασάρει σε κενή εστία φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Στο 84΄ο Άρης πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Κακόριν να γράφει το 2-1 με διαγώνιο σουτ.

Σημαντικό τρίποντο για την προσπάθεια που κάνει η «Ελαφρά Ταξιρχία» για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς διατηρείται για άλλη μια φορά στην κορυφή με 67 βαθμούς. Στην 4η θέση με 58 βαθμούς παραμένει η Πάφος, στο -3 από την προνομιούχα τρίτη θέση, εκεί όπου βρίσκεται η ΑΕΚ.