Αρχική BusinessNews Bean Bar: Νέα εποχή στον καφέ, νέος τρόπος ζωής

Bean Bar: Νέα εποχή στον καφέ, νέος τρόπος ζωής

Good coffee, good vibes

 

Πόσο σημαντική θέση έχει ο καφές στην καθημερινότητά μας; Είναι απλώς ένα κομμάτι της ρουτίνας μας ή μια συνήθεια που συμπυκνώνει ένα ευρύτερο πλέγμα αντιλήψεων και ταπεραμέντων; Για αρκετούς είναι θέμα κοινωνικότητας. Για άλλους είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται γύρω από ανθρώπινες ιστορίες, απολαυστικές μυρωδιές και μηχανές του καφέ.

_DSC9186-HDR_1.jpg

To Bean Bar δεν είναι άλλη μία αλυσίδα καφέ που ήρθε να προστεθεί στην κυπριακή αγορά. Πρόκειται για μια διαφορετική εμπειρία. Ένα καινούργιο Brand που εμπερικλείει έναν νέο τρόπο ζωής, που αποπνέει θετική ενέργεια, ενθουσιασμό, φρεσκάδα και …Vibes αυθεντικών γεύσεων καφέ. Μια ολοκαίνουρια πρόταση με μοναδικά χαρακτηριστικά, έτοιμα να δώσουν ενέργεια, χρώμα και ευχάριστη διάθεση στην καθημερινότητα. Γεγονός που είναι ευδιάκριτο και μέσα από το ίδιο το interior design του Bean Bar: Χώροι με ιδιαίτερη ταυτότητα και έντονο χαρακτήρα και χρώματα που ξεχωρίζουν.

Οι αξίες και οι στόχοι του Bean Bar συνοψίζονται σε μία μόνο λέξη: διαφορετικότητα. Πρόκειται για μια φιλοσοφία, ένα νέο “tribe” που αποτελείται από ανθρώπους με διαφορετικές ιδέες, αντιλήψεις και προτιμήσεις, οι οποίοι έχουν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος τους για ποιοτικό καφέ. 

Το Bean Bar μετατρέπει την παρασκευή καφέ σε μια διαδικασία προσιτή και ευχάριστη για τον επισκέπτη. Οι φίλοι του Bean Bar μπορούν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ποικιλία καφέ, αναλόγως της διάθεσής τους. Cool, Calm, Wild ή Alive, ο καφές του Bean Bar υπόσχεται να δώσει μια θετική νότα στη μέρα. Και για όσους προτιμούν διαφορετικές γεύσεις, μπορούν να απολαύσουν τους φρέσκους χυμούς και τα smoothies που σερβίρει η αλυσίδα.

Ήδη τρία καταστήματα Bean Bar λειτουργούν εντός των Υπεραγορών Αλφαμέγα στα Πολεμίδια, στην ακρόπολη και το Metropolis Mall, ενώ αναμένεται σύντομα το άνοιγμα ενός ακόμα εντός του καταστήματος των Υπεραγορών Αλφαμέγα στον Κάψαλο Λεμεσού. Η επέκταση του Βrand αναμένεται σε συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα σε όλη την Κύπρο. Ταυτόχρονα, η εταιρεία εξυπηρετεί τους πελάτες της και μέσω Delivery σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, καθώς συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt. 

Bean Bar: Surround yourself with good coffee and good vibes!