Αρχική Πρόταση Μπείτε μέσα στο Limassol Del Mar μέσα από το βίντεο του εκθεσιακού...

Μπείτε μέσα στο Limassol Del Mar μέσα από το βίντεο του εκθεσιακού διαμερίσματος! (VIDEO)

Το Limassol Del Mar παρουσιάζει στιγμιότυπα και εικόνες από το εκθεσιακό διαμέρισμα με την υπογραφή του Gianfranco Ferré Home – Ανοιχτό προς το κοινό!

 

Πρόκειται για μια συνεργασία υψηλών προδιαγραφών που γίνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο με τον περίφημο ιταλικό Οίκο εσωτερικής διακόσμησης. Σε αυτό παρουσιάζεται η επίπλωση του εκθεσιακού διαμερίσματος, την οποία έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Οίκος. 

Το Signature Collection προσφέρει μια σειρά από διαμερίσματα και ρετιρέ δύο μέχρι έξι υπνοδωματίων. Διαθέτουν πανέμορφα διαμορφωμένα μπαλκόνια με πανοραμική θέα που συνδυάζει το γαλάζιο της θάλασσας με το αστικό τοπίο της Λεμεσού. Όπως ανακοινώθηκε, η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη καθώς τα περισσότερα διαμερίσματα έχουν ήδη πωληθεί.

Στο σχέδιο επίπλωσης περιλαμβάνονται έπιπλα για όλους τους χώρους των διαμερισμάτων, ενώ έχουν σχεδιαστεί έπιπλα ειδικά για το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα και τα υπνοδωμάτια, τα οποία θα συμπληρώνουν φωτιστικά, είδη στολισμού αλλά και κλινοσκεπάσματα, τα οποία φέρουν το λογότυπο και την υπογραφή του οίκου. Στην ουσία, παραδίδεται ολοκληρωμένο διαμέρισμα στον πελάτη, έτοιμο για άμεση κατοίκηση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν από την επίπλωση των διαμερισμάτων, ο Οίκος θα βάλει το στυλ και την υπογραφή του και στους κοινόχρηστους χώρους του έργου. Ο χώρος υποδοχής αλλά και όλος ο όροφος όπου θα φιλοξενούνται οι υπηρεσίες για τους ένοικους, όπως το εστιατόριο, το lounge και το bar, θα επιπλωθούν και θα διακοσμηθούν από την κολεξιόν του Gianfranco Ferré Home. Η συγκεκριμένη συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της θάλασσας αλλά και το αρχιτεκτονικό σχήμα του έργου που παραπέμπει στα κύματα.

Σημαντική σημείωση:

Οι πόρτες του διαμερίσματος είναι ανοικτές προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Για προγραμματισμό σχετικής επίσκεψης παρακαλώ επικοινωνήστε στο 25 510 888 ή στο info@limassoldelmar.com