Αρχική Πρόταση Το Black Friday έρχεται στην Μαρίνα Λεμεσού

Το Black Friday έρχεται στην Μαρίνα Λεμεσού

Black Friday στη Μαρίνα Λεμεσού

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο Black Friday ξεκίνησε και η Μαρίνα Λεμεσού ετοιμάζεται να σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία αγορών. Απόλυτα εναρμονισμένη με όλο τον πλανήτη που γιορτάζει αυτή την ημέρα, η Μαρίνα Λεμεσού μπαίνει σε ένα νέο επίπεδο για «ψώνια πάνω στη θάλασσα» με εκπτώσεις και ειδικά πακέτα προσφορών από τα περισσότερα exclusive καταστήματά της.

Υψηλής ραπτικής μόδα για άντρες και γυναίκες, αξεσουάρ, κομψά αθλητικά είδη, γκατζετάκια νέας γενιάς, προϊόντα Apple, εκλεκτά προϊόντα οράσεως, εξατομικευμένα ιστιοπλοϊκά ενδύματα και αξεσουάρ, πούρα, κρασιά και διάφορα άλλα ποτά, είναι μερικά από τα προϊόντα που θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σε ειδική έκπτωση Black Friday από τα καταστήματα iStorm, Ralph Lauren, Diesel, Zilli Boutique, PAG Boutique, ΑΒΒΑ Concept Store, Après Ski World, La Plage Marine, Ship 2 Shore, Cigar Lounge και Comar Marine της Μαρίνας Λεμεσού.

Την εορταστική ατμόσφαιρα θα εμπλουτίσει το Ράδιο Πρώτο που θα εκπέμπει ζωντανά την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 και ζωντανή μουσική με τους GEON και INNA από τις 19:30 μέχρι τις 21:30 το βράδυ, ενώ απολαυστικά εδέσματα και κοκτέιλ θα συμπληρώσουν τον όμορφο περίπατό σας με θέα τη μαγεία της θάλασσας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα της Μαρίνας Λεμεσού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com.