Αρχική Διεθνή Celine Dion: Προσεύχεται για ένα θαύμα ενώ δίνει μάχη με το Σύνδρομο...

Celine Dion: Προσεύχεται για ένα θαύμα ενώ δίνει μάχη με το Σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου

Η Céline Dion “κάνει ό,τι μπορεί” καθώς συνεχίζει να δίνει μάχη με το σύνδρομο του Stiff Person, ή Σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου, μία σπάνια νευρολογική διαταραχή, σύμφωνα με την αδελφή της σταρ.

Μιλώντας στο HELLO! Canada, η Claudette Dion, 74 ετών, δήλωσε ότι υπάρχουν λίγα πράγματα που η ίδια και η οικογένειά της μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν τη “δυνατή” αδελφή της, 55 ετών, και να “ανακουφίσουν τον πόνο της.”

“Κάνει τα πάντα για να αναρρώσει”, δήλωσε στο περιοδικό. “Είναι μια δυνατή γυναίκα.”

 

Είναι μια ασθένεια για την οποία γνωρίζουμε τόσο λίγα πράγματα“, συνέχισε η Claudette. “Υπάρχουν σπασμοί – είναι αδύνατο να τους ελέγξεις. Ξέρετε ποιοι άνθρωποι σηκώνονται συχνά τη νύχτα εξαιτίας μιας κράμπας στο πόδι ή στη γάμπα; Είναι κάπως έτσι, αλλά σε όλους τους μύες.”

Υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να τη στηρίξουμε, να ανακουφίσουμε τον πόνο της”, μοιράστηκε η ίδια, προσθέτοντας ότι “σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας ότι οι ερευνητές θα βρουν μια θεραπεία για αυτήν την απαίσια ασθένεια.”

Η αδελφή τους Linda και ο σύζυγός της έχουν μετακομίσει έκτοτε στο σπίτι της Céline στο Λας Βέγκας για να φροντίζουν τη σταρ. “Είναι ανακουφιστικό για όλους μας [να τις έχουμε κοντά στη Celine]“, πρόσθεσε η Claudette.

Τον περασμένο μήνα, η Claudette αποκάλυψε ότι παρά τη συνεργασία της με “τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα”, η σταρ είδε μικρή βελτίωση στην υγεία της.

Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά το να έχουμε ελπίδα είναι σημαντικό“, δήλωσε η Claudette στην εφημερίδα Le Journal de Montreal.

Πηγή:instyle.gr