Αρχική Διεθνή Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρετά το Maestro

Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρετά το Maestro

Δείτε την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

 

H σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro έριξε αυλαία για τον πρώτο κύκλο και η Χάρις Αλεξίου ήταν από τα πρόσωπα που αγάπησε και ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε, η δημοφιλής τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τόσο για την τηλεοπτική τους συνεργασία όσο και για την ευκαιρία που της έδωσε να γνωρίσει όλους τους υπόλοιπους συντελεστές του σίριαλ.

«Με τον Χριστόφορο έζησα κάτι εξαιρετικά όμορφο. Συνάντησα φωτεινές ψυχές, που με γέμισαν ευτυχισμένες στιγμές. Μαρίσσα Τ, Μαρία Κ, Κλέλια Α, Γιώργο Μ, Φάνη Μ, Ορέστη Χ, Γιάννη Τ, Γιώργο Μ, Αντίνοε Α, Στεφανία Γ. Είμαστε τυχεροί που μας ένωσε αυτό το υπέροχο πλάσμα που όλοι αγαπήσαμε και μας έκανε να αγαπηθούμε και μεταξύ μας. Σκέφτομαι με αγάπη όλες και όλους τους φίλους της παραγωγής που ήταν επίσης εξαιρετικές – εξαιρετικοί. Σας ευχαριστώ για το Μαζί σας», έγραψε στην ανάρτησή της η Χαρούλα Αλεξίου για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Πηγή: protothema.gr