Αρχική Τελευταία Νέα Χιόνια, βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Χιόνια, βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, που αργά το απόγευµα δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, ενώ στα δυτικά και τα ορεινά πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. 

Την Πέµπτη και την Παρασκευή στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει και χιόνι. 

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση