Αρχική Τελευταία Νέα Cyprus Agile and Innovation

Cyprus Agile and Innovation

Το Cyprus Agile and Innovation είναι μια κοινότητα η οποία έχει σκοπό να φέρει κοντά όλους τους επαγγελματίες του κλάδου της πληροφορικής και όχι μόνο, με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών μέσα από τις διάφορες συναντήσεις όπου θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας γύρω από την ευέλικτη διοίκηση (Agile).
Το Agile Manifesto θεωρείται ένα από τα πλέον γνωστά μοντέλα διοίκησης και λειτουργίας μεγάλων οργανισμών ανά το παγκόσμιο και ήδη ξεκίνησε να ακολουθείται από αρκετές εταιρείες και στην Κύπρο. Αυτό μας δίδει την ευκαιρία να συνδέσουμε τον κόσμο του Agile στην Κύπρο μέσα από την κοινότητα μας. Ευέλικτη διοίκηση και καινοτομία (Agile and Innovation) συνυπάρχουν, αφού η όλη φιλοσοφία ενθαρρύνει την έρευνα και την καινοτομία μέσα από την εμπειρική πρόοδο που πετυχαίνεται από τις μικρές επαναληπτικές περιόδους παραγωγής έργου. Στόχος της κοινότητας, είναι να μοιραστούν οι εμπειρίες από διάφορα μοντέλα Καινοτομίας, καθώς και να συστηθούν στα μέλη τεχνικές καινοτομίας αλλά και ανταλλαγής ιδεών.
 
Πρόσκληση
 
Το Cyprus Agile and Innovation ανακοινώνει την δεύτερη συνάντηση στις 17 Απριλίου 2018 στο ARIS Innovation center της Deloitte στη Λεμεσό. Η συνάντηση θα έχει διάρκεια 2 ώρες και η πρόσκληση για  συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν για όλους. 
 
Το πρόγραμμα της συνάντησης αναλυτικά:
 

6.40 – 7.10 – Registrations
7.10 – 7.15 – Welcome words
7.15 – 7.25 – ARIS Innovation center welcome
7.25 – 7.55 – Agile Practices
7.55 – 8.25 – Networking – light dinner
8.25 – 9.10 – Two paths to follow one
Path 1: Hands on Agile workshop
Path 2: Agile Clinics

Παρακαλούμε όπως για την δωρεάν κράτηση της θέσης όπως κάνετε εγγραφή στο: https://www.meetup.com/Cyprus-Agile-and-Innovation/events/249507519/
 
Θα προσφερθεί δωρεάν ελαφρύ δείπνο προς όλους τους συμμετέχοντες, καθώς επίσης όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 2 δωροκουπόνια εξέτασης από το Scrum.org, καθώς και ένα ηλεκτρονικό βιβλίο από τον Ben Linders με τίτλο “The agile self-assessment game”
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο 99408291 ή στο [email protected], Κωνσταντίνος Καρεκλάς