Αρχική Τελευταία Νέα Αλλάζει πολιτική αποσκευών και μειώνει εισιτήρια η Cyprus Airways

Αλλάζει πολιτική αποσκευών και μειώνει εισιτήρια η Cyprus Airways

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την νέα πολιτική αποσκευών για τα εισιτήρια Basic που θα ισχύει για κρατήσεις από 4 Δεκεμβρίου 2019 και για ταξίδια από τις 29 Μαρτίου 2020 και μετά, αλλά και μείωση στα ναύλα Basic κατά κατά 10 ευρώ, για ταξίδια από τις 29 Μαρτίου 2020.
 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, οι επιβάτες που κατέχουν εισιτήριο Basic επιτρέπεται να έχουν μαζί τους στο αεροσκάφος ένα προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή ή σακίδιο πλάτης μεσαίου μεγέθους), που μπορούν να τοποθετήσουν κάτω από το μπροστινό τους κάθισμα, ενώ οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία ανάλογα με τις ανάγκες τους

Η δυνατότητα προσθήκης αποσκευής 10 κιλών (ως παραδοτέα αποσκευή) είναι διαθέσιμη μέσω όλων των καναλιών πώλησης της εταιρείας στη χαμηλή τιμή των €10 *. (*ανά μονή διαδρομή)

Για τους κατόχους εισιτηρίων Flex, η πολιτική αποσκευών παραμένει ως έχει, δηλ. 23 κιλά αποσκευή, 10 κιλά χειραποσκευή και ένα μικρό προσωπικό αντικείμενο.

Οι επιβάτες θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι ο τύπος ναύλου που αγοράζουν καλύπτει όλες τις ανάγκες αποσκευών τους, ενώ η συμβουλή της εταιρείας είναι να εξετάσουν την επιλογή Flex εισιτηρίου που προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία για μια ξέγνοιαστη εμπειρία ταξιδιού, καταλήγει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΛεμεσός: Ετοιμαστείτε για Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα! (VIDEO)
Επόμενο άρθροΧριστούγεννα στη Γερμασόγεια – Μάθε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις