Αρχική Τελευταία Νέα Δείτε τα διαμερίσματα που βρίσκονται στην Μαρίνα Λεμεσού και είναι κτισμένα σε...

Δείτε τα διαμερίσματα που βρίσκονται στην Μαρίνα Λεμεσού και είναι κτισμένα σε ιδιωτικό νησί

Το πρώτο show apartment του πολυαναμενόμενου συγκροτήματος Castle Residences στη Μαρίνα Λεμεσού, κτισμένο πάνω σε ένα ιδιωτικό νησί στην καρδιά της πολυβραβευμένης superyacht μαρίνας, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

marina

Το Castle Residences, πρωτοποριακό για τα κυπριακά δεδομένα, περιβάλλεται από θάλασσα και αναμένεται να παραδοθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 αποτελώντας την τελική φάση οικιστικής ανάπτυξης στη Μαρίνα Λεμεσού. Το συγκρότημα περιλαμβάνει διαμερίσματα δύο, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων και μεζονέτες, με καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες ή sundecks. Με προνομιούχα θέση πολύ κοντά στα superyachts και μόνο μερικά βήματα από την παραλία της Μαρίνας Λεμεσού, τα πολυτελή διαμερίσματα είναι τα μοναδικά στην Κύπρο τα οποία είναι κτισμένα μέσα στη θάλασσα, προσφέροντας εκπληκτική θέα 360° προς τη Μεσόγειο, τη Μαρίνα και την κοσμοπολίτικη παραθαλάσσια πόλη της Λεμεσού.

Σε εκδήλωση για την παρουσίαση του πρώτου show apartment στα Μ.Μ.Ε, εκπρόσωποι των μέσων είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της μοναδικής αίσθησης που βιώνουν οι ιδιοκτήτες και οι ένοικοι των κατοικιών και των διαμερισμάτων της Μαρίνας Λεμεσού, απολαμβάνοντας μια πρωτότυπη ξενάγηση στο πρώτο show apartment καθώς και στο συγκρότημα Castle Residences μέσω θαλάσσης, με το σκάφος αναψυχής Princess Yacht 88 – M/Y Allure της εταιρείας Princess Yacht Cyprus.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού, κ. Νικηφόρος Παμπακάς ανέφερε: «Με πρόσβαση μόνο μέσω ιδιωτικής γέφυρας και φόντο τα  καταγάλανα νερά και τον καθαρό γαλάζιο ουρανό, τα πολυτελή και ευρύχωρα διαμερίσματα του Castle Residences στη Μαρίνα Λεμεσού, συνδυάζουν έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής πάνω στη θάλασσα, μερικά μόνο λεπτά από το κέντρο της πόλης. Οι ιδιοκτήτες θα επωφελούνται από κορυφαίες εγκαταστάσεις όπως κοινόχρηστες πισίνες, ιδιωτικούς υπόγειους χώρους στάθμευσης, αποθηκευτικούς χώρους, 24ωρη ασφάλεια, υπηρεσίες concierge, ενοικιάσεων και διαχείρισης ακινήτων, και με προνομιούχες θέσεις ελλιμενισμού εφαπτόμενες στο νησί όπου είναι κτισμένα τα διαμερίσματα. Θα έχουν επίσης άμεση πρόσβαση στα εστιατόρια, τα καταστήματα, το σπα, το γυμναστήριο, το πολιτιστικό κέντρο και τις άλλες υπηρεσίες που βρίσκονται εντός της Μαρίνας».

Το συγκρότημα Castle Residences χαρακτηρίζεται ως το στολίδι της Μαρίνας Λεμεσού, η οποία πρόσφατα έλαβε το σημαντικό διεθνές βραβείο «5 Gold Anchor Platinum», την υψηλότερη διάκριση που δίνεται για τις πιο αξιόλογες μαρίνες του κόσμου που προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες και εγκαταστάσεις στους πελάτες τους. Η Μαρίνα Λεμεσού είναι η πέμπτη μαρίνα στον κόσμο που έχει λάβει αυτή τη σημαντική διάκριση, έναν μόλις χρόνο μετά τη βράβευση του κορυφαίου αυτού προορισμού με το βραβείο «Blue Flag Marina».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαμερίσματα του συγκροτήματος Castle Residences ή για να διευθετήσετε προσωπική επίσκεψη στο πρώτο show apartment, επικοινωνήστε στο +357 25 820 511 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com.