Αρχική Τελευταία Νέα Δέκα εξώδικα σε πιστούς που εντοπίστηκαν σε εκκλησία

Δέκα εξώδικα σε πιστούς που εντοπίστηκαν σε εκκλησία

Πρόστιμα ύψους 300 ευρώ επέβαλε χθες το βράδυ η Αστυνομία σε δέκα πιστούς που εντοπίστηκαν σε εκκλησία στο Αβδελλερό, της επαρχίας Λάρνακας γι να παρακολουθήσουν την λειτουργία. 

Αφού η Αστυνομία έλαβε την συγκεκριμένη πληροφορία μέλη του Αστυνομικού Σταθμού της Αθηένου μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν εκτός του ιερέα και άλλα εννέα πρόσωπα 

Η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμα ύψους 300 ευρώ στο κάθε άτομο για την κατηγορία της απαγόρευσης μετακίνησης και απαγόρευσης εισόδου σε χώρους λατρείας.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 4.639 έλεγχοι σε όλη την Κύπρο 

Σημειώνεται ότι πραγματοποιήθηκαν συνολικά 4.639 έλεγχοι από τις έξι το απόγευμα χθες Μεγάλη Πέμπτη μέχρι τις έξι το πρωί σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή όσον αφορά την διακίνυση οδηγών και πεζών με 68 καταγγελίες. 

Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκαν 594 έλεγχοι σε υποστατικά με καμία καταγγελία. 

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στη Λευκωσία έγιναν 1512 έλεγχοι και 23 καταγγελίες. Στη Λεμεσό έγιναν 1301 έλεγχοι και 21 καταγγελίες. Στη Λάρνακα έγιναν 520 έλεγχοι και 16 καταγγελίες, στην Πάφο 622 έλεγχοι και 4 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο 360 έλεγχοι και μια καταγγελία, στην περιοχή Μόρφου 82 έλεγχοι και μια καταγγελία.

Από την Τροχαία Αρχηγείου έγιναν σε παγκύπρια βάση 205 έλεγχοι για μετακινήσεις και δυο καταγγελίες. Από την ΜΜΑΔ έγιναν παγκύπρια 37 έλεγχοι χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε παράβαση.

Σε υποστατικά δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παράβαση και άρα δεν υπήρξε καμία καταγγελία σε σύνολο 594 ελέγχων παγκύπρια.

Στη Λευκωσία έγιναν 129 έλεγχοι υποστατικών, στη Λάρνακα 153, στην Πάφο 147, στην Αμμόχωστο 68 και στην περιοχή Μόρφου 97.