Αρχική Τελευταία Νέα Διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για την 12 η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος CYTA μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ, που θα διεξαχθεί τη Κυριακή 27.11.2022 και ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι:

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Λόγω των ελέγχων στις εισόδους του σταδίου για την κάρτα φιλάθλου και το εισιτήριο αγώνα, τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οπαδών θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

Το Κέντρο Έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου ΔΕΝ θα λειτουργήσει στο Τσίρειο Στάδιο.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, θα παραχωρηθεί η δυτική κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι Είσοδοι 1 και 2.

Στο γήπεδο ΔΕΝ θα λειτουργήσουν ταμεία για τους φίλους της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Οι φίλαθλοι προτρέπονται να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια εκ των προτέρων.

Ξεκαθαρίζεται ότι είσοδος θα επιτραπεί στη κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους προς και από το στάδιο, οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να κατευθυνθούν προς το Τσίρειο, δια μέσου των οδών Χριστοφή Εργατούδη – Βασιλέως Κωνσταντίνου – Στ. Κυριακίδη και να σταθμεύουν στη δυτική πλευρά του σταδίου. Η οδός Στέλιου Κυριακίδη νότια του σταδίου θα αποκοπεί για τη τροχαία κίνηση από η ώρα 17:30.

Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων ο οποίος είναι για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ στην Είσοδο αρ.1 . Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας της ΑΕΛ, θα παραχωρηθεί η Ανατολική κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι Είσοδοι αρ. 3, Είσοδος αρ. 4 και η Είσοδος κατόχων εισιτηρίων διαρκείας του σταδίου.

Ξεκαθαρίζεται ότι είσοδος θα επιτραπεί στη κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών της ΑΕΛ προς και από το στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν προς το στάδιο μέσω του αυτοκινητόδρομου στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας και την οδό Αγίας Φυλάξεως, όπου με τις υποδείξεις των τροχονόμων, θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στην ανατολική πλευρά του σταδίου. Η οδός Στέλιου Κυριακίδη νότια του σταδίου, θα αποκοπεί για τη τροχαία κίνηση από η ώρα 17:30.

Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων, ο οποίος είναι για τους οπαδούς της ΑΕΛ στην Είσοδο αρ.3 Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά την μετάβαση και την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη περιοχή του Τσιρείου Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.