Αρχική Τελευταία Νέα Δήμος Λεμεσού: Έχουν σταλεί οι λογαριασμοί για το Δημοτικό Τέλος Ακίνητης Ιδιοκτησίας

Δήμος Λεμεσού: Έχουν σταλεί οι λογαριασμοί για το Δημοτικό Τέλος Ακίνητης Ιδιοκτησίας

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι έχουν σταλεί οι λογαριασμοί για το Δημοτικό Τέλος Ακίνητης Ιδιοκτησίας για το έτος 2019 και είναι πληρωτέοι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Διευκρινίζεται ότι στους λογαριασμούς εμφανίζονται και τυχόν καθυστερήσεις προηγούμενων χρόνων, ενώ μετά την ημερομηνία αυτή, θα επιβληθεί επιβάρυνση ύψους 10%.

Βάση των άρθρων 73 μέχρι 79 του Περί Δήμων Νόμου 111/1985, ο Δήμος Λεμεσού επέβαλε Δημοτικό Τέλος Ακίνητης Ιδιοκτησίας  µηδέν κόµµα είκοσι τέσσερα τοις χιλίοις (0,24‰) στις 15 Μαΐου 2019, πάνω στην αξία της ακίνητης ιδιοκτησίας η οποία προέκυψε από τη γενική εκτίμηση που έγινε µε βάση το άρθρο 69 του περί Ακινήτου Ιδιοκτησίας (∆ιακατοχή, Εγγραφή και Εκτίµηση) Νόµου σε τιμές 2013.

Η πληρωμή γίνεται στα γραφεία εισπράξεως φόρων στην οδό Αρχ. Κυπριανού (δίπλα από το Δημοτικό Μέγαρο – Δευτέρα με Πέμπτη 8:00 – 13:30 και Παρασκευή 8:00 – 13:00) και σε όλες τις εμπορικές τράπεζες καθώς και στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λεμεσού www.limassolmunicipal.com.cy  και της www.jccsmart.com .

Ο Δήμος Λεμεσού παρακαλεί όσους δημότες δεν έχουν λάβει ειδοποίηση, να προσέλθουν για πληρωμή στα γραφεία εισπράξεως φόρων στην πιο πάνω διεύθυνση και να ενημερώσουν το Δήμο για τυχόν αλλαγές στη διεύθυνση αλληλογραφίας τους.