Αρχική Τελευταία Νέα Δήμος Λεμεσού: Μέχρι πότε πρέπει να πληρωθούν τα Δημοτικά Τέλη

Δήμος Λεμεσού: Μέχρι πότε πρέπει να πληρωθούν τα Δημοτικά Τέλη

Ο  Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι έχουν σταλεί οι λογαριασμοί για το Δημοτικό Τέλος Ακίνητης Ιδιοκτησίας για το έτος 2021 και είναι πληρωτέοι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Στους λογαριασμούς εμφανίζονται και τυχόν καθυστερήσεις προηγούμενων χρόνων. Μετά την ημερομηνία αυτή, θα επιβληθεί επιβάρυνση ύψους 10%.

Βάση των άρθρων 73 μέχρι 79 του Περί Δήμων Νόμου 111/1985, ο Δήμος Λεμεσού  επέβαλε Δημοτικό Τέλος Ακίνητης Ιδιοκτησίας  µηδέν κόµµα είκοσι τέσσερα τοις χιλίοις (0,24‰) στις 10 Μαΐου 2021, πάνω στην αξία της ακίνητης ιδιοκτησίας η οποία προέκυψε από τη γενική εκτίμηση που έγινε µε βάση το άρθρο 69 του περί Ακινήτου Ιδιοκτησίας (∆ιακατοχή, Εγγραφή και Εκτίμηση) Νόμου σε τιμές 2018.

Η πληρωμή γίνεται στα γραφεία εισπράξεως φόρων στην οδό Αρχ. Κυπριανού (δίπλα από το Δημοτικό Μέγαρο – Δευτέρα με Πέμπτη 8:00 – 13:30 και Παρασκευή 8:00 – 13:00) και σε όλες τις εμπορικές τράπεζες καθώς και στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λεμεσού www.limassolmunicipal.com.cy  και της www.jccsmart.com .

Παρακαλούνται όσοι δημότες δεν έχουν λάβει ειδοποίηση, να προσέλθουν για πληρωμή στα γραφεία εισπράξεως φόρων στην πιο πάνω διεύθυνση και να ενημερώσουν το Δήμο για τυχόν αλλαγές στη διεύθυνση αλληλογραφίας τους.

Προηγούμενο άρθροΘετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούσαν, προσπάθησαν να ξεφυγουν από την αστυνομία και πέταξαν ναρκωτικά από το παράθυρο
Επόμενο άρθροΈτσι υποδέχθηκαν την Καρολίνα Πελενδρίτου οι Λεμεσιανοί (ΦΩΤΟΣ)