Αρχική Τελευταία Νέα Δήμος Λεμεσού: Τρεις αλήθειες για τον Παιδότοπο και ένα γεγονός για τον...

Δήμος Λεμεσού: Τρεις αλήθειες για τον Παιδότοπο και ένα γεγονός για τον Δημόσιο Κήπο

Αυτούσια ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού για τα όσα συμβαίνουν στο Δημόσιο Κήπο:

Στους δημότες που αγαπούν τη Λεμεσό και ανησυχούν για το τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα για τον Δημόσιο Κήπο, ένα από τα ιστορικότερα σημεία της πόλης, απαντούμε με τρεις αλήθειες και ένα γεγονός.

Για να γνωρίζουν όλοι την πραγματικότητα!

Για να μην επηρεάζονται από παραπλανητικά συνθήματα!

Ο Δήμος Λεμεσού στον απόηχο των αντιδράσεων, δίδει ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα τα σημεία που φαίνεται να προκαλούν προβληματισμό σε σχέση με την ανανέωση του παιδότοπου στο Δημόσιο Κήπο και τη δωρεά που αποδέχτηκε το Δημοτικό Συμβούλιο για αυτήν, καθώς και για τη μελέτη αναβάθμισης του Δημόσιου Κήπου, που εκπονήθηκε προκαταρτικά από το 2010.

Ο Δήμος Λεμεσού, περισσότερο από όλους, επιθυμεί να διασφαλίσει την ιστορικότητα του Δημόσιου Κήπου της πόλης και αυτό πράττει απαρέγκλιτα.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ενημερωθούν για τα πραγματικά γεγονότα που αφορούν τον Δημόσιο Κήπο και την ανανέωση του παιδότοπου.

Η διαφύλαξη της ιστορικότητας του χώρου, η προστασία του περιβάλλοντος και επέκταση των χώρων πρασίνου, η χρησιμοποίηση υλικών για τα παιχνίδια που διασφαλίζουν την υγεία και ασφάλεια των παιδιών μας, είναι παράμετροι που δεν τελούν υπό διαπραγμάτευση για τον Δήμο Λεμεσού.