Αρχική Λεμέσιος Δημοσκόπηση Αντιδημαρχίας Μέσα Γειτονιάς: Πολλοί οι δελφίνοι, ένας ξεχωρίζει

Δημοσκόπηση Αντιδημαρχίας Μέσα Γειτονιάς: Πολλοί οι δελφίνοι, ένας ξεχωρίζει

Μεγάλη δημοσκόπηση για τις Δημοτικές Εκλογές της Αντιδημαρχίας του Δημοτικού Διαμερίσματος της Μέσα Γειτονιάς δημοσιεύει σήμερα το LemesosBlog.com στη σειρά δημοσκοπήσεων που θα παρουσιάσουμε για όλες τις εκλογικές διαδικασίες και επαρχίες.

 

Η αναγνωρισιμότητα η αντίληψη για τα πρόσωπα και τα πιθανά σενάρια

 

Αδιαμφησβήτητα η Αντιδημαρχία της Μέσα Γειτονιάς διεκδικείτε μόνο από δύο υποψηφίους τον Μάριο Πρωτοπαπά και Φίλιππο Κωνσταντινίδη και οι άλλοι δύο διεκδικητές μπορούν να θεωρηθούν σίγουρα ως «outsiders» βάση των ευρυμάτων της συγκεκριμένης δημοσκόπησης.

      

Ο Μάριος Πρωτοπαπάς συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και δημοτικότητα από όλους τους υποψήφιους που εξετάστηκαν. Έχει το μεγαλύτερο θετικό ισοζύγιο θετικών & αρνητικών απόψεων, κάτι που δείχνει αναμφίβολα την μεγάλη δυναμική της υποψηφιότητας του.

Ταυτόχρονα ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης δείχνει πως έχει έρισμα στην τοπική κοινωνία της Μέσα Γειτονιάς και κερδίζει τον Κυριάκο Γεωργιάδη και τον Στέλιο Στυλιανού αν και έχει δρόμο να διανύσει σε μία πιθανή μάχη με τον Μ. Πρωτοπαπά.

  

Ο Μάριος Πρωτοπαπάς κερδίζει σε όλα τα σενάρια πρόθεσης ψήφου που εξετάστηκαν. Κερδίζει όλους τους ανθυποψηφίους του με αρκετά σημαντική διαφορά, η οποία είναι μεγαλύτερη ακόμη και από το στατιστικό σφάλμα.

Όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι ο Πρωτοπαπάς τυγχάνει ευρύτατης αποδοχής στο δήμο Μ. Γειτονιάς, είναι πολυσυλλεκτικός και διεμβολίζει όλους τους κομματικούς χώρους από την άκρα δεξιά μέχρι και την αριστερά.

Ιδιαίτερης αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι δημότες Μέσα Γειτονιάς δηλώνουν σε ποσοστό 83% ότι θα επιλέξουν τον υποψήφιο τον οποίο θεωρούν ικανότερο σε σχέση με μόλις το 13% που αναφέρουν ότι θα επιλέξουν τον υποψήφιο που θα υποδειχθεί κομματικά.