Αρχική BusinessNews Η Divine Advertising ανανεώνεται και εξελίσσεται!

Η Divine Advertising ανανεώνεται και εξελίσσεται!

conference

Εάν επισκεφθεί κανείς τα νέα γραφεία της «Divine» θα παρατηρήσει πως η διαφημιστική εταιρεία με το υψηλό κύρος στη Λεμεσό, ενισχύει συνεχώς το όραμά της «Large enough to Cope, Small enough to Care!»

Η Divine Advertising ιδρύθηκε το 1994, στην Κύπρο, από το Γιώργο και την Άννα Θεοδώρου και μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται. Έτσι σήμερα έχει δημιουργήσει ένα χώρο ζεστό με σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο περιβάλλον μεριμνώντας για τις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς. Ο Παύλος Θεοδώρου, creative director, βραβευμένος με Golden Paw και Addy award, μας εξηγεί πως οραματίστηκε το μέλλον της Divine ως ένα ιδιαίτερα δημιουργικό γραφείο που προσφέρει, σε ανταγωνιστές τιμές, επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ανάλογες της φήμης της.

conference

Έτσι η  Divine σήμερα παρέχει μία εις βάθος καθοδήγηση όσον αφορά τη Στρατηγική του Brand, έχοντας δημιουργήσει ένα λεπτομερή οδηγό που βοηθά τους επιχειρηματίες και τους marketing managers να κατανοήσουν την έννοια του Brand Development, πώς αυτό επιδρά στο υποσυνείδητο των καταναλωτών και πώς μπορεί τελικά να εφαρμοστεί. Δυστυχώς πολλές εταιρείες αδυνατούν ν’ αντιληφθούν πως το Branding μπορεί να επηρεάσει την αγοραστική απόφαση των καταναλωτών και  καλύπτουν μόνο επιφανειακά αυτό το τεράστιο κεφάλαιο, γι’ αυτό και η Divine έρχεται να δώσει ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις που μπορούν να οδηγήσουν μία εταιρεία στην επιτυχία.

Ένα είναι σίγουρο πάντως, ο κλασσικός τρόπος διαφήμισης είναι πλέον παρελθόν. Σήμερα η δημιουργικότητα έχει ένα στρατηγικό ρόλο στην ανάπτυξη των πωλήσεων στοχεύοντας στο υποσυνείδητο των καταναλωτών. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι πως η Divine φαίνεται πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο, με τους πελάτες της να καρπώνονται τα οφέλη της διαφοροποίησης.

designers

Divine Advertising, Large enough to Cope, Small enough to Care, Σπύρου Κυπριανού 16, Λεμεσός, τηλ: 25 825865, www.divineadvertising.com, https://fb.me/divinead