Αρχική Τελευταία Νέα DP World Limassol: Φιλανθρωπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τις εταιρείες του λιμανιού

DP World Limassol: Φιλανθρωπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τις εταιρείες του λιμανιού

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενδυνάμωση των σχέσεων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι Λεμεσού, η DP World Limassol διοργανώνει το πρώτο φιλανθρωπικό εταιρικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με την ονομασία “Limassol port soccer tournament 5Χ5”.

Πρόκειται για το πρώτο εταιρικό πρωτάθλημα που διεξάγεται με τη συμμετοχή των εταιρειών που εργάζονται στο λιμάνι Λεμεσού και βασικός σκοπός του πέρα από την σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του έργου φορέων που στηρίζουν την τοπική κοινωνία. Το πρωτάθλημα, που θα λαμβάνει χώρα στα γήπεδα “HARAKIS NOVASPORTS CENTER” στη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό, θα διαρκέσει από τις 12 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και τις 22 Φεβρουάριου 2020.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οκτώ εταιρείες-ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους, με στόχο τη διεκδίκηση του τρόπαιου του πρωταθλητή. Συγκεκριμένα, ο πρώτος όμιλος αποτελείται από τις ομάδες DP World Limassol, Eurogate, Medserve και Gulf Agency Cyprus, και ενώ ο δεύτερος όμιλος αποτελείται από τις ομάδες ATLAS, United Stevedoring Company, LAVAR shipping και HULL BLYTH Araouzos. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Τετάρτη μεταξύ των ωρών 7μ.μ.-8μ.μ. και 8μ.μ.-9μ.μ.

Ο Λειτουργός Επικοινωνίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης της DP World Limassol, Δώρος Αρέστη, δήλωσε πως “στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μία διασκεδαστική και αξέχαστη εμπειρία, συγκεντρώνοντας παράλληλα χρήματα για την στήριξη ενός αξιόλογου σκοπού. Προσβλέπουμε σε ένα συναρπαστικό διαγωνισμό, ο οποίος θα μας δώσει ταυτόχρονα την ευκαιρία να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα”.

Ο κ. Αρέστη ανέφερε επίσης πως “είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι από τη θετική ανταπόκριση που λάβαμε και ελπίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία θα καθιερωθεί ως ένας ετήσιος θεσμός”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα συμμετοχής από το πρωτάθλημα θα διατεθούν για τη στήριξη ενός κοινωφελούς οργανισμού το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρωτάθλημα το κοινό μπορεί να επισκεφθεί τη σελίδα “Limassol Port Soccer Tournament” στο Facebook.