Αρχική Τελευταία Νέα Eργαστήρια σοκολάτας και Χριστουγεννιάτικων γλυκών στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Eργαστήρια σοκολάτας και Χριστουγεννιάτικων γλυκών στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Δεκεμβρίου υποδεχόμαστε τον πιο γιορτινό, τον πιο λατρεμένο μήνα του χρόνου με ένα μοναδικό Σοκολατένιο Διήμερο στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού!

Βάζουμε τις ποδιές μας και μαζευόμαστε στα εργαστήρια σοκολάτας και Χριστουγεννιάτικων γλυκών όπου οι σπεσιαλίστες της Columbia Confectionery φτιάχνουν μοναδικές δημιουργίες από σοκολάτα, τα παιδιά στολίζουν μπισκοτένια σπιτάκια, Christmas cakes και ζαχαροτεχνίες, όλα αυτά γύρω από ένα υπέροχο σιντριβάνι σοκολάτας!

Στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού κάτω από το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας περιμένει το πιο παραμυθένιο σπίτι του Άη Βασίλη με το αναμμένο του τζάκι, όπου τα παιδιά θα γράψουν το όνομα τους στη λίστα του, καθώς και τα εργαστήρια κατασκευής Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και παιχνιδιών.

Η Σχολή Χορού Μαρίνας Παρασκευά θα παρουσιάσει τον «Καρυοθραύστη» και στην αφήγηση του παραμυθιού θα φιλοξενήσουμε την αγαπημένη ηθοποιό Μαριλένη Σταύρου. Οι παραστάσεις θα γίνουν το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 7:30 μμ και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 6:00 μμ.

Μοιραζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό «Christmas Wonderland” και στηρίζουμε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Για περισσότερες πληροφορίες  all for a good cause or 99328782

chocolateee