Αρχική Τελευταία Νέα ΔΗΣΥ Λεμεσού: Eκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών

ΔΗΣΥ Λεμεσού: Eκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών

Ο ΔΗΣΥ Λεμεσού ανακοινώνει την έναρξη της εκστρατείας που γίνεται για 7η συνεχή χρονιά, με τίτλο «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΧΑΡΑ στα παιδιά» και που σκοπό έχει τη συλλογή σχολικών ειδών όπως: μεταχειρισμένες ή καινούργιες σχολικές τσάντες, κασετίνες, γραφική υλη, σχολικό ρουχισμό ή ακόμη και δωροκουπόνια ή εισφορές, από τους συμπολίτες μας.

Η εκστρατεία γίνεται σε συνεργασία με την Σχολική Εφορία Λεμεσού, την Παγκύπρια Δημοκρατική Έπαλξη Δασκάλων και Νηπιαγωγών ΠΑΔΕΔ – ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και με την υποστήριξη της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού και της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων ΔΗΣΥ.

Τα προϊόντα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στην Σχολική Εφορία Λεμεσού όπου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, θα διατεθούν σε απόρους μαθητές.

Η συλλογή των σχολικών ειδών,  θα γίνεται στα Επαρχιακά Γραφεία του κόμματος, στην οδό Λεοντίου Α΄ 2ος όροφος από τις 8:00π.μ μέχρι τις 18:00μ.μ ώρες λειτουργίας των γραφείων, μέχρι και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες 25 822868.

Η εκστρατεία του ΔΗΣΥ Λεμεσού εντάσσεται στη διακηρυγμένη θέση του κόμματος, για στήριξη της κοινωνικής πρόνοιας και της προώθησης του εθελοντισμού.