Αρχική Υγεία Έφυγε ο Κίκης Καζαμίας από την προεδρία του Γερμανικού Ογκολογικού

Έφυγε ο Κίκης Καζαμίας από την προεδρία του Γερμανικού Ογκολογικού

Συμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Πολίτης, ο Κίκης Καζαμίας, με δική του απόφαση, παρέδωσε τη σκυτάλη της προεδρίας του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου (ΓΟΚ).

Κάποιοι ίσως να θυμούνται ότι μόλις είχε πρωτοαναλάβει την προεδρία του ΓΟΚ (2017), υποσχέθηκε να την κρατήσει μόνον για τρία χρόνια. Ο κ. Καζαμίας θα διατηρήσει τη σχέση του με το Γερμανικό Ογκολογικό ως μέλος του διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου.

Ως πρόεδρος του Γερμανικού Ογκολογικού, ο Κίκης Καζαμίας είχε την ευθύνη και τον συντονισμό των επαφών τόσο με τον κύριο συνεργάτη τού Κέντρου που είναι το κράτος, όσο και με τους άλλους συνεργαζόμενους φορείς, σε ότι αφορά τη διοίκηση και τις οικονομικές δραστηριότητες.

Ο Κίκης Καζαμίας διετέλεσε μεταξύ άλλων βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Αμμοχώστου, υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων τής κυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου, υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια, δήμαρχος τής κατεχόμενης Αμμοχώστου, μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου (2004 – 2010), πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου. Σήμερα είναι πρόεδρος του ΔΣ του Θεάτρου Ριάλτο της Λεμεσού.

Πηγή: Πολίτης