Αρχική BusinessNews Εγκαίνια έργου της Winstonfield Property Developers – Winstonfield Residences

Εγκαίνια έργου της Winstonfield Property Developers – Winstonfield Residences

Την Πέμπτη 1η Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Λεμεσό, τα επίσημα εγκαίνια του έργου της Winstonfield Property Developers – Winstonfield Residences.

 

Την τελετή των εγκαινίων πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Γερμασόγειας κος Κυριάκος Ξυδίας και ο Βουλευτής και Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ κος Ευθύμιος Δίπλαρος.

Η Winstonfield Property Developers δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων, προσφέροντας οικιστικά και εμπορικά ακίνητα, σε διακεκριμένους ιδιώτες και επενδυτές. Η φιλοσοφία της εταιρείας επικεντρώνεται στην κατασκευή ακινήτων εξαιρετικής ποιότητας σε προνομιακές τοποθεσίες με χαρακτηριστικά τα οποία εγγυώνται διαχρονικότητα.

FEFE3885

Το υπερπολυτελή συγκρότημα διαμερισμάτων Winstonfield Residences με συστήματα πολλαπλής ελεγχόμενης πρόσβασης βρίσκεται σε μια από τις πιο φημισμένες περιοχές της Λεμεσού, στην παραλιακή περιοχή Δασούδι,  μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα.

Το συγκρότημα είναι μια συλλογή εννέα (9) πολυτελών διαμερισμάτων, δύο (2), τριών (3) υπνοδωματίων και ρετιρέ και ότι όλα τα διαμερίσματα έχουν μια εκλεπτυσμένη αισθητική και ισορροπία, συνδυάζοντας αρμονικά την κομψότητα, πολυτέλεια, άνεση και ποιότητα. Τα δύο ρετιρέ, που βρίσκονται στον τελευταίο όροφο του συγκροτήματος, προσδίδουν μοναδικότητα και έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτική εξωτερική βεράντα (roof garden), πισίνα και κήπο.

DSCF4897

Στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο κος Μιχάλης Οικονομίδης, ο ιδρυτής της Winstonfield Property Developers, ανάφερε μεταξύ άλλων ότι το εν λόγω έργο είναι ένα από τα κομψότερα έργα της περιοχής με ανεμπόδιστη θέα στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου και τόνισε ότι η προνομιακή θέση των υπερπολυτελών διαμερισμάτων της Winstonfield Residences, είναι μια συνειδητή επιλογή για τους αγοραστές που επιδιώκουν την απόκτηση ενός προνομιακού ακινήτου, προσδίδοντας παράλληλα σε ένα εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής. Παράλληλα τo συγκεκριμένο έργο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή με αποδόσεις 7% ΡΟΙ.

Winstonfield Residences 4

Τα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα για άμεση πώληση.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

T: +357 70003303, E: [email protected], W: www.winstonfield.com