Αρχική Τελευταία Νέα Εκκαθάριση στη Λεμεσό: Εκστρατεία απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων και αντικειμένων

Εκκαθάριση στη Λεμεσό: Εκστρατεία απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων και αντικειμένων

Ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της εκστρατείας καθαριότητας που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες βδομάδες, έχει ξεκινήσει η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων και αντικειμένων που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Πρόκειται για οχήματα και αντικείμενα που έχουν παραμείνει σε δημόσιους δρόμους ή σε ανοικτούς δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργώντας εστίες μολύνσεων και υποβαθμίζοντας την εικόνα της πόλης.

Κατά τις επισκέψεις του Δημάρχου στις συνοικίες της πόλης τους τελευταίους μήνες, οι υπηρεσίες του Δήμου εντόπισαν μεγάλο αριθμό εγκαταλελειμμένων οχημάτων. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, έχει δημοσιευτεί στον Τύπο και στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.limassol.org.cy) κατάλογος με τα σχετικά στοιχεία, καθώς και την τοποθεσία κάθε οχήματος ή αντικειμένου. Οι ιδιοκτήτες καλούνται να προχωρήσουν στην άμεση μετακίνησή τους, προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω ενέργειες από τον Δήμο. Το ίδιο ισχύει και για ιδιοκτήτες συνεργείων αυτοκινήτων που έχουν καταλάβει παρακείμενα πεζοδρόμια ή/και διπλανά οικόπεδα, με εγκαταλελειμμένα οχήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα νομοθεσία που αφορά την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων μηχανοκίνητων οχημάτων και αντικειμένων, παρατίθεται ο πιο κάτω σύνδεσμος: https://www.limassol.org.cy/uploads/docs/c6f9c69364.pdf

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα κατά τόπους γραφεία της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου, στα πιο κάτω τηλέφωνα:

Δημοτικό Διαμέρισμα Λεμεσού (κεντρικά γραφεία): 25884590

· Γραφείο Αγίας Φύλας: 25770620

· Γραφείο Ζακακίου: 25716236

Δημοτικό Διαμέρισμα Μέσα Γειτονιάς: 25722726

Δημοτικό Διαμέρισμα Τσερκέζων: 25716236

Ο Δήμος Λεμεσού ευχαριστεί τους δημότες για το ενδιαφέρον, τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία καθαριότητας που πραγματοποιεί.