Αρχική Τελευταία Νέα Εκπαίδευε τους κυνηγετικούς του σκύλους σε απαγορευμένη περιοχή – «Καμπάνα» €11.300 σε...

Εκπαίδευε τους κυνηγετικούς του σκύλους σε απαγορευμένη περιοχή – «Καμπάνα» €11.300 σε κυνηγό

Εξώδικο πρόστιμο ύψους €11.300 εξέδωσε τη Δευτέρα η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας σε 39χρονο ο οποίος εντοπίστηκε να εκπαιδεύει τα κυνηγετικά του σκυλιά σε μη επιτρεπόμενη περιοχή εκπαίδευσης. Πρόκειται για 39χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ο οποίος εντοπίστηκε να εκπαιδεύει τα τέσσερα του σκυλιά στην περιοχή Πότιμα στην Κισσόνεργα η οποία δεν είναι επιτρεπόμενη περιοχή κυνηγίου ούτε και καθορισμένη ως περιοχή εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες 13 Μαρτίου στις 12:40μμ μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας τα οποία βρίσκονταν σε περιπολία στην πιο πάνω περιοχή εντόπισαν τέσσερις σκύλους να κυνηγούν στην περιοχή, η οποία είναι απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου και εκτός των καθορισμένων περιοχών εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο ένας από τους σκύλους είχε μάλιστα στο στόμα του φρεσκοσκοτωμένο λαγό. Σε έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι τα σκυλιά ανήκουν σε 39χρονο από την Πάφο, εναντίον του οποίο εκδόθηκε το εξώδικο πρόστιμο.