Αρχική Τελευταία Νέα Εκπροσώπους της πόλης Nanjing της Κίνας δέχτηκε ο Δήμαρχος Λεμεσού

Εκπροσώπους της πόλης Nanjing της Κίνας δέχτηκε ο Δήμαρχος Λεμεσού

Σε ανάρτηση του ο Δήμος Λεμεσού ενημέρωσε ότι, ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαΐδης. φιλοξένησε στο γραφείο του εκπροσώπους της πόλης Nanjing της Κίνας.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα άκρως ζεστό και εγκάρδιο κλίμα, παρουσία του Αντιδημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβούλου, τονίστηκαν οι ισχυροί δεσμοί της Κύπρου με την Κίνα. Να σημειωθεί ότι η Λεμεσός είναι αδελφοποιημένη με τη Nanjing από τον Σεπτέμβριο του 1992.

Η 12μελής αντιπροσωπεία από την πόλη Nanjing επισκέφτηκε το διήμερο 24-25/09, τη Λεμεσό, με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο της πόλης, κα Huo Huiping. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων της πόλης όπως και μέλη επενδυτικών ομάδων και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με επιχειρηματικούς φορείς της Λεμεσού, αλλά και να επισκεφθούν αξιοθέατα της Λεμεσού.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου η αντιπροσωπεία παρευρέθηκε στην τελετή υπογραφής Μνημονίου Συμμαχίας Κυπριακών και Κινεζικών Πόλεων, στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος Λεμεσού, στην Πρεσβεία της Κίνας στη Λευκωσία.
May be an image of 4 people
May be an image of table and text