Αρχική Τελευταία Νέα Έκτακτη πτήση Πάφος-Μάντσεστερ για “εγκλωβισμένους” Βρετανούς

Έκτακτη πτήση Πάφος-Μάντσεστερ για “εγκλωβισμένους” Βρετανούς

Τα ξημερώματα αναχωρούν με “πτήση διάσωσης Titan” Βρετανοί από το αεροδρόμιο Πάφου στο Μάντσεστερ ενώ κανένα αεροσκάφος της Thomas Cook δεν έμεινε καθηλωμένο στα αεροδρόμια Πάφου και Λάρνακας γιατί δεν πρόλαβαν να αφιχθούν στα αεροδρόμια της ΚΔ, σύμφωνα με την  Χρύσα Ντζάνη, Eκπρόσωπο Τύπου  της Hermes Airport.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Ντζάνη ανέφερε πως τα ξημερώματα αύριο και συγκεκριμένα στις 02:35 το πρωί θα αναχωρήσει η πρώτη πτήση επαναπατρισμού Βρετανών από το αεροδρόμιο Πάφου. Η ρύθμιση αυτή είπε έγινε λόγω της χρεοκοπίας της  Thomas Cook, ενός από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία του κόσμου.

Συγκεκριμένα, η Εκπρόσωπος Τύπου της Hermes Airport ανέφερε πως ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα η πτήση Πάφος- Μάντσεστερ και τελικά θα αναχωρήσει για το Μάντσεστερ στις 2:35 το πρωί με τη λεγόμενη πτήση διάσωσης «Titan».

Επεσήμανε επίσης πως συνολικά αυτές τις μέρες επρόκειτο να ταξιδέψουν περίπου 3.600 Βρετανοί για τη Μεγάλη Βρετανία και να επαναπατριστούν που ταξιδεύουν με την εταιρεία Thomas Cook και από τα δύο αεροδρόμια Πάφου και Λάρνακας.

Πηγή ΚΥΠΕ

Προηγούμενο άρθροNα αλλάξει σχολείο θέλει ο 9χρονος που κατήγγειλε τον δάσκαλο του για βία στην Λεμεσό
Επόμενο άρθροΠροειδοποιεί ο Δήμος Λεμεσού για θεομηνίες