Αρχική Τελευταία Νέα ΕΚΤΑΚΤΟ: Αθώος για φόνο εκ προμελέτης ο Θωμά- Ένοχος για ανθρωποκτονία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αθώος για φόνο εκ προμελέτης ο Θωμά- Ένοχος για ανθρωποκτονία

Αθώος για φόνο εκ προμελέτης των αδελφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και του 24χρονου Αιμίλιου Μιλτιάδους αλλά ένοχος για ανθρωποκτονία κρίθηκε σήμερα από το Κακουργιοδικείο Λεμεσού ο 31χρονος Χριστάκης Θωμά.
 
Στο δικαστήριο έγινε ανάγνωση όλων των γεγονότων με τη μητέρα των αδερφών Ντορζή να παρακολουθεί δακρυσμένη. 
Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Θωμά ήταν απόλυτα προσανατολισμένος χωρίς στοιχεία διαταραχής.  Η θέση του ότι τα θύματα του επιτέθηκαν πριν από το φόνο χτυπώντας τον με καρέκλες κρίθηκε ανυπόστατη όπως επίσης και ο ισχυρισμός ότι όταν μπήκαν τα θύματα στο μαγαζί του κρατούσε ήδη το μαχαίρι γιατί έκοβε κρέας. Το δικαστήριο αμφισβήτησε επίσης τη θέση του Θωμά ότι δε ζήλευε την πρώην σύντροφό του. 
 
 
Υπενθυμίζεται ότι το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της οδού Ανεξαρτησίας μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, τα οποία θεωρούσαν πως ο 31χρονος είχε προσβάλει, με σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια, την αρραβωνιαστικιά του Παράσχου Ντορζή.  Η αντιδικία μεταξύ των δυο πλευρών είχε ξεκινήσει καιρό πριν, όταν η πρώην κοπέλα του κατηγορούμενου φέρεται να έκανε παράπονα στους δυο αδελφούς, για ξυλοδαρμό της από τον 31χρονο.