Αρχική Τελευταία Νέα ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός Άντρας Βρέθηκε στο Υπόγειο της Οικίας του στη Λεμεσό

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός Άντρας Βρέθηκε στο Υπόγειο της Οικίας του στη Λεμεσό

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Εξετάσεις από το ΤΑΕ Λεμεσού για τον εντοπισμό των αιτίων θανάτου

Λεμεσός – Σε σοκ η περιοχή της Αγίας Φύλας, έπειτα από τον εντοπισμό νεκρού άνδρα στο υπόγειο της οικίας του. Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες, ο άνδρας είναι Ελληνοκύπριος και κοντά στα 40.

Συνθήκες Εύρεσης

Ο άντρας εντοπίστηκε νεκρός γύρω στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, σε καναπέ που βρίσκεται στο υπόγειο της κατοικίας του. Η κατάσταση του σώματός του έκανε λόγο για τυμπανισμό.

Επί τόπου Αστυνομία και ΤΑΕ Λεμεσού

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, που έχουν αποκλείσει την περιοχή και έχουν ξεκινήσει διεξοδικές εξετάσεις. Προσπαθούν να διαφανούν τα αίτια του θανάτου, καθώς και τις περιστάσεις που τον προκάλεσαν.

Τελευταία Εμφάνιση την Παρασκευή

Ο νεκρός άντρας είχε θεαθεί για τελευταία φορά την Παρασκευή, κατά τις ίδιες πληροφορίες, χωρίς ωστόσο να διαφαίνεται κάποιος συγκεκριμένος λόγος ανησυχίας.

Εξέλιξη της Υπόθεσης

Η αστυνομία αναμένεται να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση μόλις ολοκληρωθούν οι πρώτες εξετάσεις. Οι πρώτες ενδείξεις, αν και ανεπίσημες, θα είναι καθοριστικές για την κατεύθυνση της έρευνας.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την υπόθεση και θα ενημερώσουμε με νέα δεδομένα όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα.


Σημείωση: Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι βασισμένες σε πρώτες αναφορές και ενδέχεται να υποστούν αλλαγές. Παρακαλούμε, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για τις πιο ενημερωμένες ειδήσεις.