Αρχική Τελευταία Νέα Έργα συντήρησης του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού – Ξεκινάνε την ερχόμενη Δευτέρα

Έργα συντήρησης του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού – Ξεκινάνε την ερχόμενη Δευτέρα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 7/11/2022 και την Τρίτη 8/11/2022, μεταξύ των ωρών 20:00 το βράδυ και 05:30 το πρωί της επόμενης μέρας,θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), από την έξοδο Κοφίνου μέχρι την έξοδο Σκαρίνου,  με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε  μήκος 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. Επιπρόσθετα, η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου (Α5) προς Λεμεσό, θα γίνεται διά μέσου των παλαιών δρόμων Λάρνακας – Κοφίνου (Β5) και Λευκωσίας – Λεμεσού (Β1).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση, υπομονή και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.