Αρχική Πρόταση Έρχεται το Black Friday στη Μαρίνα Λεμεσού!

Έρχεται το Black Friday στη Μαρίνα Λεμεσού!

Ο απόλυτος προορισμός για ψώνια στο Black Friday στις 27 Νοεμβρίου 2020

 

Το Black Friday στη Μαρίνα Λεμεσού τη φετινή χρονιά θα είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ! Στις 27 Νοεμβρίου 2020, τα «ψώνια στη θάλασσα» αναβαθμίζονται ακόμα περισσότερο καθώς οι κάτοικοι, οι ιδιοκτήτες και τα πληρώματα των σκαφών και όλοι οι επισκέπτες της Μαρίνας θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία ψωνίσματος σε μειωμένες τιμές από τα περισσότερα exclusive καταστήματά της.

Καταστήματα με διεθνείς και δημοφιλείς επωνυμίες θα προσφέρουν ανεπανάληπτες εκπτώσεις Black Friday έως και 50% σε μια ποικιλία επιλεγμένων ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων υψηλής ραπτικής, αξεσουάρ και προϊόντα οράσεως από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, δημοφιλή τεχνολογικά gadgets, ιστιοπλοϊκά ενδύματα και εξοπλισμό, μοναδικές επιλογές από πούρα, κρασιά και διάφορα άλλα οινοπνευματώδη ποτά. Τα καταστήματα που συμμετέχουν είναι:

Apres Ski: Μοναδικό κατάστημα με προϊόντα οράσεως, αξεσουάρ, μαγιό, σανδάλια και καπέλα από διεθνείς οίκους μόδας.

Ralph Lauren: Μία από τις πιο αναγνωρισμένες επωνυμίες στον κόσμο για γυναικεία ρούχα υψηλής ραπτικής, παπούτσια και αξεσουάρ.

Zilli: Ο πασίγνωστος γαλλικός οίκος με ανδρικά ενδύματα υψηλής ραπτικής, υποδήματα και αξεσουάρ.                       

Diesel: Σύγχρονες και μοντέρνες συλλογές για άνδρες και γυναίκες, με αμέτρητες επιλογές από ρούχα, υποδήματα και εξεσουάρ.

La Plage Marine: Γυναικεία ρούχα, αξεσουάρ και είδη διακόσμησης σπιτιού εμπνευσμένα από κάθε πολιτισμική γωνιά του κόσμου.

La Boite: Ιδιαίτερα αξεσουάρ, ιδανικά για δώρα, με την επωνυμία της ιταλικής μάρκας Emanuela Biffoli στη Φλορεντία.

Via Del Mar: Ιταλικά ρούχα και αξεσουάρ ιδανικά για άντρες και γυναίκες που ασχολούνται με τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα.

LIle des Enfants: Αποκλειστικές συλλογές παιδικών ρούχων, αξεσουάρ και παιχνιδιών γνωστών επωνυμιών όπως Catimini, Paul Smith και Crochette.

Cigar Lounge: Εξαιρετικής ποιότητας μάρκες πούρων, ποτών, κρασιών και διαφόρων μοναδικών αξεσουάρ.

iStorm: Ο ειδικός της Apple στη Κύπρο που διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων Apple και προσφέρει εξαιρετικές τεχνικές υπηρεσίες.

Comar Marine: Προμηθευτής εξοπλισμού και υλικών για όλες τις εργασίες συντήρησης και ασφάλειας στον τομέα της ναυτιλίας.

Επισκεφτείτε τα καταστήματα της Μαρίνας Λεμεσού στις 27 Νοεμβρίου και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές Black Friday σε διάφορα προϊόντα και μάρκες διεθνούς φήμης! Είτε είστε λάτρεις της μόδας, είτε της τεχνολογίας είτε ακόμη και της ιστιοπλοΐας, σίγουρα θα υπάρχει κάτι που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα της Μαρίνας Λεμεσού επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com.