Αρχική Εκδηλώσεις Έρχεται το Limassol Boat Show 2020

Έρχεται το Limassol Boat Show 2020

Η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο επιστρέφει και αναμένεται να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες

 

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε φέτος η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών της Κύπρου και της Ανατολικής Μεσογείου, το Limassol Boat Show 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 7 με 10 Μαΐου στη Μαρίνα Λεμεσού.

Κερδίζοντας γρήγορα διεθνή αναγνώριση, το Limassol Boat Show 2020 αναμένεται να συγκεντρώσει επισκέπτες και εκθέτες από ολόκληρο τον κόσμο προκειμένου να ανακαλύψουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο της ναυτιλίας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για τους αγοραστές, τους κατασκευαστές, τους πωλητές και τους λάτρεις των σκαφών. Επιπρόσθετα, το Limassol Boat Show 2020 θα προσφέρει την ευκαιρία τόσο στους επισκέπτες όσο και στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τις παγκόσμιες τάσεις και απαιτήσεις του τομέα της ναυτιλίας.

Η δυναμική τετραήμερη έκθεση θα παρουσιάσει μια μοναδική σειρά θαλάσσιων προϊόντων  και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, από κορυφαίες επωνυμίες κατασκευαστών και προμηθευτών που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα. Πιο αναλυτικά, στην έκθεση θα παρουσιαστούν όλα τα τελευταία μοντέλα του κλάδου, όπως superyachts και ρυμουλκούμενα σκάφη, καθώς επίσης και προϊόντα αναψυχής και κατάδυσης, εξοπλισμούς για θαλάσσια sports, jet-skis, αξεσουάρ και άλλα. Το Limassol Boat Show 2020 θα προσφέρει αναμφισβήτητα, στους επαγγελματίες του κλάδου, μια πλατφόρμα για συναρπαστικές εμπορικές ευκαιρίες, αφού στη φετινή διοργάνωση καταγράφηκαν εμπορικές συναλλαγές που ξεπέρασαν τα €18 εκατομμύρια.

Με συμμετοχές το 2019 που ξεπέρασαν τους 35.000 επισκέπτες από την Κύπρο και το εξωτερικό και τους 120 εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρωσία, το Ισραήλ, τον Λίβανο, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, και με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, σεμιναρίων και επιδείξεων, το  Limassol Boat Show 2020 αναμένεται να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, τις επιλογές των εκθετών και τα πακέτα χορηγίας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε στο +357 25 577 750.

Save the date Limassol Boat Show 2020 horizontal

Προηγούμενο άρθροΤΩΡΑ: Πυρκαγιά στην περιοχή Ύψωνα. Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική
Επόμενο άρθροΙδού τα 20 επαγγέλματα του μέλλοντος