Αρχική Τελευταία Νέα Έσβησε ο 41χρονος Γιώργος Κοντεάτης, καταλείπει δύο παιδιά

Έσβησε ο 41χρονος Γιώργος Κοντεάτης, καταλείπει δύο παιδιά

Θλίψη επικρατεί μετά την είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο του 41χρονου Γιώργου Κοντεάτη ενώ, η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση αφύσικου θανάτου καθώς ο ίδιος εντοπίστηκε με τραύμα στο κεφάλι.

Αυτούσια η ανάρτηση από την ομάδα στο Facebook MAXHTEC MPAFOC CLUB

Τα λόγια έχουν στερέψει από τα κακά μαντάτα για τον απρόσμενο χαμό του ΑΔΕΛΦΟΥ μας, Γιώργου. Ένας άνθρωπος φυσιογνωμία για το οικοδόμημα, ένας ακούραστος στρατιώτης που η ενασχόληση του με τα κοινά της αγαπημένης του ομάδας είναι σχεδόν ίσα με τα χρόνια ζωής του συνόλου μας. Από πολύ μικρή ηλικία ενεργός και πάντα πιστός σε κάθε πέταλο, σε κάθε εκδρομή σε κάθε αφορμή!

O Γιώργος Κοντεάτης πέραν από ενεργό μέλος του Συλλόγου και του οργανωμένου συνόλου, διετέλεσε και πρόεδρος του κλιμακίου του στην Λεμεσό, POLEMIDIA CLUB. Αντιπροσώπευσε επάξια το οργανωμένο σύνολο σε αρκετές περιπτώσεις, με πιο χαρακτηριστική αυτή στην Βουλή το 2014. Άνθρωπος ντόμπρος και αυθεντικός, ένα παιδί μεγαλωμένο και αυτό στην προσφυγιά με τις αξίες και τα ιδανικά της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Πλέον θα βρίσκεται μαζί με όλα τα άλλα αλάνια που μας άφησαν νωρίς στους ΜΑΧΗΤΕΣ Παραδείσου να τραγουδάει περήφανα από τον ουρανό και να φυλάει από ψηλά.

Δυστυχώς ο Αδελφός Γιώργος αφήνει πίσω του 2 ανήλικα παιδιά και την σύζυγο του. Δίνουμε την υπόσχεση πως θα κάνουμε τα πάντα ώστε αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν όπως τα φρόντιζε ο ίδιος, παρόλο που κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα γονιό.

Αναπαύσου εν ειρήνη ΑΔΕΛΦΕ μας, και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Δύσκολο αλλά ναι τα Αδέλφια δεν τα κλαίμε τα τραγουδάμε.

Το Σάββατο στις 10:00 το πρωί θα συνοδεύσουμε τον Αδελφό μας στο τελευταίο του ταξίδι. Η κηδεία θα γίνει στην εκκλησία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον Άγιο Αθανάση.