Αρχική Τελευταία Νέα Έχασε τη μάχη ο 27χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λάρνακα

Έχασε τη μάχη ο 27χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λάρνακα

Υπέκυψε στα τραύματά του 27χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε οδική σύγκρουση, που συνέβη το περασμένο Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, στη Λάρνακα. Πρόκειται για τον Alraghed Ahmad, από τη Συρία, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν επίσης άλλα τρία πρόσωπα.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.10π.μ. της 15ης Οκτωβρίου, στη λεωφόρο Αμμοχώστου, στη Λάρνακα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε επίσης 29χρονος. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε τόσο ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, όσο και δύο 27χρονοι και ένας 31χρονος, που επέβαιναν επίσης στο δεύτερο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του πρώτου οχήματος δεν τραυματίστηκε.

Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, ο ένας 27χρονος διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες, υπέκυψε στα  τραύματά του.