Αρχική Τελευταία Νέα Φονικό Ύψωνα: Πολύτεκνος ο άτυχος 52χρονος Μιχαλάκης

Φονικό Ύψωνα: Πολύτεκνος ο άτυχος 52χρονος Μιχαλάκης

Συγκλονισμός επικρατεί ανά το Παγκύπριο για το διπλό φονικό στη Λεμεσό, που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους.

 

Τον 44χρονο Μάριο Ονησιφόρου, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές και εξέπνευσε λίγα λεπτά μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και τον 52χρονο Μιχαλάκη Μιχαήλ, ο οποίος νοσηλευόταν κρίσιμα, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του και εξέπνευσε λίγο μετά τα μεσάνυκτα.

Οι δύο Ε/κ συλληφθέντες, ηλικίας 49 και 54 ετών, ύποπτοι για το διπλό φονικό, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου. Οι δύο κατηγορούνται πλέον και για τον δεύτερο φόνο, με τους ισχυρισμούς που έχουν δώσει να διερευνώνται.

Την ίδια ώρα, το διάταγμα της προσωποκράτησής τους ανανεώθηκε για άλλες επτά μέρες. Oι δύο ύποπτοι πλέον κατηγορούνται για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο συνάδελφος, Ευάγγελος Ευαγγέλου στη μεσημβρινή εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», ο άτυχος Μιχαλάκης ήταν πολύτεκνος, με τον θάνατό του να βυθίζει στη θλίψη τα οικεία του πρόσωπα.

Πάντως σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, αφορμή του διπλού φονικού φέρεται να ήταν προσωπικές διαφορές που είχε ο 43χρονος φίλος των δύο θυμάτων, με πρόσωπο της οικογένειας του ενός εκ των φερόμενων δραστών.

Δείτε όλα όσα ανέφεραν σε βίντεο στο omegalive: